fredag 20 juli 2018

Klassiska raggningsrepliker

Klassiska raggningsrepliker

Din far måste vara tjuv. Han stal alla himlens stjärnor och la dem i dina ögon. Raggningsrepliker som fungerar. Humor är alltid en bra sak att ha.


Dessa roliga raggningsrepliker betonar hur viktigt humor är. Många av dessa poäng kommer att fungera riktigt bra, särskilt för att de är roliga och lätt att komma ihåg. Kom ihåg att dela dem med dina vänner. ELLE listar raggningsrepliker som aldrig borde yttrats.


Sveriges sämsta raggningsrepliker – vilken är din favorit? Trots att det är skoj bakom många klassiska raggningsrepliker idag så används de ändå som en slags ice breaker i många fall, för det är ju svårt att inte småle lite åt denna typ av kommentarer. Om de levereras av en person som kan säga det på ett kul sätt så blir det extra roligt, förstås.


Du är den perfekta inredningsdetaljen. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv,. Men i det fallet får jag uppfattningen om att raggningsrepliker har en viss bortstötande effekt, eftersom det uttrycktes i ord att man inte ska använda raggningsrepliker om man vet att man kommer att träffa tjejen igen.


Målet är väl ändå att väcka intresse hos tjejen, att vilja träffas igen etc. Här är några raggningsrepliker du ska undvika för att inte göra det ännu knepigare. Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Står du här och smular.


Snygga skosnören, ska vi hångla? Men nu är det slut med cringe-snacket, forskare i England har nämligen forskat fram den perfekta raggningsrepliken. Det finns många repliker i de klassiska Disneyfilmerna som skulle funka alldeles ypperligt som raggningsrepliker. Men att vara rolig och unik är svårt och en hårfin gräns till att bli creepy.


Happns undersökning visade också att klassiska raggningsrepliker inte alls går hem och används av endast en av tjugo. Däremot tar en del modiga personer till originella och roliga öppningsfraser som faktiskt är mycket bättre än ett “hej”. Här är tips som garanterat kommer få folk att antingen skratta eller springa. Det här med att ragga kan vara svårt.


Klassiska raggningsrepliker

Hej kexet - står du här och smular? Klassiska raggningsrepliker finns det gott om. Vilket av förslagen i listan skulle få dig att känna dig smickrad? En kväll så kom jag att tänka på hur kul det skulle vara att prova lite klassiska raggningsrepliker , med skratten i halsen gick jag fram till en sötnos och sa: “Tjena kexet, står du här och smular?


Tycker du att du blivit uppraggad på ett minst sagt märkligt sätt? Lugn, du är inte ensam. Nu när vi är tillbaka i våra vardagsrutiner igen, tyckte vi att det var på sin plats att presentera årets sämsta raggningsrepliker. Previous Post Vet du detta om asexualitet?


För att åstadkomma detta fick det neurala nätverket träna på raggningsrepliker från nätet och därefter fick nätverket utifrån detta generera sina egna raggningsrepliker. Ni hittar en del av dessa listade nedan och de sträcker sig från i stort sett nonsens till en del som man kanske faktiskt skulle kunna använda. Inga smöriga och klassiska raggningsrepliker , stor varning på sånt (för min del iaf) det går att visa intresse utan att behöva yttra dem!


Det bästa tipset är som folk redan skrivit, fråga saker som rör henne, det dyker altid upp följdfrågor. Häromdan försökte jag och min kompis komma på så många raggningsrepliker som möjligt, även h. Har ni några raggningsrepliker ni använt, och lyckats? Eller har ni några klassiska repliker som aldrig går hem? Här finns det massor med roliga party tips och festlekar för både för stora och små ! Dom roligaste festlekarna hittar du här! De allra torraste ordvitsarna.


Ordvitsar är lite som Justin Bieber – vi lyssnar gärna men skulle aldrig erkänna att vi gillar dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg