fredag 13 juli 2018

Besiktningsdatum

Se besiktningsdatum för ditt fordon. Visa besiktningsdatum via registreringsnummer. Du kan även få reda på besiktningsdatum i. Läs om de nya besiktningsreglerna.


Exempel på besiktningsdatum.

När måste du besikta bilen igen? Den maj började de nya besiktningsreglerna gälla. Här kan du läsa mer om när din bil ska besiktas och vad du behöver tänka på. En av ändringarna innebär att fordon behöver besiktas något mer sällan.


Eftersom nya regler angående besiktning av personbilar har trätt i kraft är det inte alltid enkelt att hitta det korrekta datumet. Normalt besiktas lägenheten i samband med flytt. När du flyttar in - be om en kopia av protokollet och jämför med.

Kontrollbesiktning av lätt lastbil med axelavstånd mer än 00. Reglerna är en anpassning till EU-lagstiftningen och de berör samtliga fordon. Vi besiktar dina lätta fordon inom timmar! Vill du veta när ditt fordon ska besiktas?


Den respektive mars kl. När ska jag besikta mitt fordon - vilken besiktningsperiod gäller? Hospitalet inför att idékoncept lämnas in. När du behöver komma in på kontrollbesiktning beror på vad det är för slags fordon.


Vad händer efter besiktningen och vad innebär besiktningens resultat? Har du fått ombesiktning på din personbil erbjuder vi alltid obokad tid inom min. Här kan du kontrollera när det är dags att besiktiga din bil, lätt lastbil, med mera. På Transportstyrelsens sajt finns en bra funktion där du enkelt kan se vilket datum som är senaste datumet för besiktning av din bil. Du fyller bara i registreringsnummer.


Vi tar ansvar i tre år från besiktningsdatum. Med bakgrund i att ha tredjepartscertifierade tekniker kan vi ha ett konkurrenskraftigt erbjudande på besiktningsmarknaden.

Vi är en av få aktörer att ha en ansvarstid för samtliga våra överlåtelsebesiktningar om tre år, jämfört med nuvarande branschpraxis som är två år. OVK, obligatorisk ventilationskontroll, ska göras regelbundet, i de flesta byggnader. Syftet är att visa att inomhusklimatet är bra och att ventilationssystemen. Bland annat slopas de fasta besiktningsperioderna. Och det gäller att vara extra uppmärksam om du har slutsiffra eller – du kan riskera.


Se ditt besiktningsdatum här Transportstyrelsen kommer däremot inte att skicka ut några kallelser när det är dags utan det är upp till varje fordonsägare att ansvara för att fordonet blir besiktat. På fredag morgon är det förbesiktning! Besiktningsdatum satta! Transportstyrelsen uppmanar alla fordonsägare att kontrollera vilket besiktningsdatum som gäller för deras fordon, vilket lättast görs på Transportstyrelsens hemsida. Den som missar sitt besiktningsdatum får automatiskt körförbud på sitt fordon.


Företagsrapporten 1kr exkl. De ersätts då av den nya föreskriften Användning och kontroll av trycksatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg