måndag 11 december 2017

Upptäck kärlekens olika språk ljudbok

Upptäck kärlekens olika språk ljudbok

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Köp ljudböcker hos Adlibris till lågt pris. Ladda ner och börja lyssna direkt i mobilen. Provlyssna på ljudboken innan köp. Här är de bästa ljudbokstjänsterna.


Prova alla gratis utan bindningstid. Upptäck kärlekens olika språk innehåller nyckeln till att bygga till­freds­ställande, nära relationer. Forskning visar att färgläggning kan vara ett effektivt sätt att minska stress.


Låt stressen rinna av när du färglägger illustrationerna i denna bok och begrundar kärlekens olika språk. Genom denna bok har du nu möjligheten att lära dig tala dina barns kärleksspråk – så att de verkligen känner­ sig älskade. Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk.


Upptäck kärlekens olika språk ljudbok

Tillbaka till sökresultatet. Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 2stationer. Skickas inom 2-vardagar. Båda visar sin kärlek och uppskattning men på olika språk så de förstår inte varandra.


Detta kan leda till missförstånd och gräl. När vi lär känna vårt eget, vår partners, vänners eller våra familjemedlemmars språk kan vi hjälpa oss själva och våra närmaste att känna sig mer älskade. I den här versionen talar Gary Chapman direkt till män om fördelarna med att tala sin frus kärleksspråk.


Upptäck kärlekens olika språk ljudbok

Till en början togs boken fram för gifta par, men kärleksspråken har visat sig vara universella och gäller i parrelationer, relationen till föräldrar, arbetskamrater och vänner. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.


Lär känna din partners kärleksspåk och öva på att visa kärlek på hens språk ! Annars är risken att du talar ”kinesiska” till någon som bara kan svenska och engelska. Berätta för din partner hur hen kan visa sin kärlek till dig – på vilket sätt du känner dig extra älskad på! Jag tror faktiskt att den då hette ” Kärlekens fem språk ”. Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek. Vi vill alla känna oss älskade och vi vill visa kärlek.


Hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar så att kärleken verkligen tas emot? Och förstår jag när min partner visar mig kärlek ? Dr Gary Chapman hjälper par att upptäcka och tala sin partners kärleksspråk. Upptäck Du har läst boken – nu är det dags att prata om den!


Denna samtalsguide ger dig möjligheten att omsätta idéerna i handling i ditt äktenskap eller någon annan speciell relation och dis-kutera dem tillsammans med din partner. Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:Tid tillsammans ? Men talar ni samma språk ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg