torsdag 7 december 2017

On trazi nju svajcarska

Ako vam je potrebna devojka za vezu, ovo je pravo mesto za vas. Dame koje traže partnera mogu ovde pronaći kontakt. Zdravo, imam godina. Kosa mi je Crna, a boja očiju Neodređena. Trenutno želim Avanturu.


Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu.

Upoznajte momka ili zrelog muškarca sličnih interesovanja, za zabavu, druženje, vezu bez obaveza. Jebao bih starije žene od 6780god. Samo ozbiljne ponude Lazovi i foliranti STOP. Decko,lijepog izgleda,situiran ,volio bi upoznati mladju curu iz crne gore, kokoj bi finansi.


Trazim dame koje lice na cotton canti debele ko ona da imaju povece obline iz Austrije ili bilo gdje nek se jave na broj. On trazi nju crna gora. Ona trazi nju licni oglasi jagodina Nisam avanturista, niti me tako nešto interesuje. Trazim muskarca obrazovanog i harizmaticnog za druzenje i slobodnu vezu bez opterecenja i velikih zahtjeva.


Za sebe mogu reci da sam komunikativna lijepa i pozeljna.

Druzenje, setnje, lijepe stvari. Postavite oglase , kupujem, prodajem. Cao ja sam darko 36g zivim i radim u svajcarskoj trazim zensku za intimno druzenje moze i mladje i starije ako neka zeli neka se javi na. Brak dijaspora on trazi nju - Susretit će se u sredini ponedjeljak , 17.


Sa kupcima, punođačima usluga ili vašim klijentima možete komunicirati putem prepiski na našem sajtu. Normalan iskren i ozbiljan. Ako ima neka ozbiljna osoba neka se javi.


Nije mi bitan vaš ljubavni status. Pretraga oglasa je jednostavna i možete direktno da stupite u kontakt sa. To znaci da si drugacija i da imas nesto za sta druge ze.


Share this Page with friends to help more people learn about it. Neiskusan decko trazi curu. Srbiju, na raspolaganju su vam oglasi za Beogra oglasi za Novi Sa Niš, Kragujevac itd. Imam 23god i iz Cuprije sam.


Više nema potrebe da kupujete. Posle godina trazenja tebe. Zgodan par za nju : 16. Upoznao bih ozbiljnu i zdravu biseksualku ili lezbejku radi ozbiljne veze i braka.

Najveći balkanski ljubavni oglasi. Pronađite partnera za vezu, brak, druženje i ostalo. Ljubavna Veza vam pruža mogućnost da brzo i jednostavno stupite u kontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg