tisdag 5 december 2017

Equick sadelgjord

Sadelgjordar från kända varumärken! Vår ide eget lager med snabba leveranser till bästa pris. Om du undrar över något tveka inta att höra av dig. Sorteringsordning SADELGJORD BRUN JOHN. KNIGHTS MAGPLATTA QUICK -CLEAN MED PÄLS BRUN.


Equick sadelgjord

Egenskaper EDiamond sadelgjord med magplatta är väldigt lätt, extremt flexibel och hållbar Konstgjord No Kill-päls Snygg stil och extra mjuk Den här. Quick eDiamond No Kill sadelgjord kr 3. Kentucky anatomisk sadelgjord - Sheepskin. Vi på Svensk Ridsport arbetar alltid efter att ge dig som kund en unik köpupplevelse med kompetent personal.


Equi550sv115-2brun110FS. Ta del av våra samarbetspartners som hjälper oss att. En av de mest innovativa gjordarna på marknaden för tillfället med sitt patenterade eFluidgel teknologi som är väldigt stötabsorberande om hästen slår upp benen mot magen i. En heltäckande lösning för dig som vill fokusera på att driva webbutik som säljer och mindre på allt annat.


Upptäck hur enkelt det är här. Det är lika viktigt att sadelgjorden passar som med allting annat när det kommer till häst. Vi har anatomiskt utformade dressyrgjordar, mjuka raka, Erik le Tixerants elastiska sadelgjord och den spännande RP Prestigegjorden i vårt lager. Diamond vikt är särskilt lätt, extremt flexibel och resistent tack vare en kombination av tekniska material som TPU och HLC som för närvarande är mest. En mjuk dressyrgjord från Horse Guard i nylon med fårskinnsimitation.


Finns i flera storlekar. Anatomisk sadelgjord från Antarès. Stoppad med memory foam för maximal komfort. Här kan du hitta mycket till din häst. Utrustning även till dig som ryttare.


Equick sadelgjord

Klassisk sadelgjord från Antarès med resår i båda ändar. D-ringar i sidan och mitt på för fäste av hjälptyglar. En formsydd sadelgjord tillverkad av lättskött och tåligt syntetmaterial s. The airflow gel padding covers a large area of the horse’s belly without pinching. De innovativa gjordarna eDiamond är mycket lätta, extremt flexibla och tåliga tack vare en kombination av tekniska material såsom TPU och HLC, som för.


Håller effektivt kvar sadelgjorden på plats och därmed även sadeln. Mindre risk alltså för att sadeln rör sig under ridning och åker fram. Genom att gjorden är så elastisk och stretchig så ska man inte välja för lång gjor men heller inte överdrivet mycket kortare än vanlig. Har du en längre sadelgjord så väljder du Övriga.


Materialet är endera neopren, läder i olika färger eller teddy i olika färger. Enkel att montera med kardborre. Hästar med känslig hud bör med fördel använda lammull- eller gelskydd. En del av gjorden är ofta behandlat med ett antibakteriellt skydd för att hjälpa hålla det rent.


Många av de fina bilderna i vår webshop är tagna av fotograf Cicci Höglund. Den asymmetriska sadelgjorden är utformad för att tillåta hästen full rörelsefrihet och sadelgjorden passar för hästar som inte har något uttalat sadelläge eller på hästar där sadelgjorden gärna glider framåt och stör armbågarna. Se färgkartan för valbara färger. Detta hittar du under rubriken Accessoarer.


Equick sadelgjord

Se mer under rubriken Övrigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg