onsdag 6 december 2017

Drunkna inte i dina känslor ljudbok

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Här är de bästa ljudbokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid. Boka Diana och spara upp till med Agoda!


Drunkna inte i dina känslor ljudbok

Boken har st läsarrecensioner. Finns som pappersbok, ljudbok och mp3-bok. Tundell och Salmson har gett ut ljudformaten. ENA DAGEN stark och kraftfull, en entusiastisk visionär som står längst upp på barrikaderna.


Ibland kan det bli övermäktigt med dina vänners goda råd. Drunkna inte i dina känslor. Därför kan det vara skönt att unna sig lite egentid och luta sig tillbaka i fåtöljen för att lyssna på en ljudbok. Dessutom finns det bra ljudböcker på marknaden inom självhjälpslitteratur. Sådana är den här bokens författare.


Drunkna inte i dina känslor ljudbok

StarkSköra kallar de det. Många högkänsliga får höra att de inbillar sig, överdriver eller känner efter för mycket. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Scoutskjorta i 1 bomull, insvängd modell med lång ärm. Påsydd hängare bak i nacken, dekorknappar. Skjortan levereras i en praktisk packpåse.


Ibland förstår man kanske inte ens själv varför man ena dagen är stark, kompetent och får massor av projekt och saker gjorda, medan man nästa dag är alldeles skör, inte får någonting gjort och bara vill krypa ned och gömma sig. Så nu finns den här boken. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.


En simskola för alla som riskerar att drunkna i känslohavet. För att du ska slippa göra våra misstag – du hittar säkert egna att göra! Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Det är en bok för dig som får höra Känn inte efter så mycket och Du inbillar dig!


Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel. Den är skriven av två journalister som utgår mycket från sina egna erfarenheter. En sån som är extra känslig (känslomässigt begåvad som författarna uttrycker det).


Doris Dahlin och Maggan Hägglund har skrivit boken som förklarar, bekräftar och visar hur man tar vara på sin känslighet. Om diagnosen sensitivt begåva förklaringar kring den samt hur personer med den kan tänka och agera i vardagen. En handbok skriven för människor med diagnosen sensitivt begåvad.


Min första reaktion var att kolla om det fanns några böcker skrivna på ämnet, för att jag gärna vill förstå mig själv och mitt ibland överdrivet känslostyrda beteende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg