måndag 18 december 2017

Första kyssen historier

Det är din första kyss och många frågor kan poppa upp i huvudet: Är det rätt tillfälle? Vill min utvalda verkligen? Andra berättelser om den första kyssen och kyssar. Decenniets hetaste kyssar enligt expressen Veckorevyn frågar runt på stan efter berättelser om första kyssen Så här gör du inte.


Hur var den första kyssen för dig? Berätta din historia !

Det behöver inte vara magiskt och underbart, alla har olika erfarenheter. Tidigare var kyssen främst en hälsningsritual. I Persien på 400-talet före vår tid hälsade man den som var av samma sociala ställning som man själv med en kyss på munnen. Var gästen av en något lägre status fick han nöja sig med en kyss på kinden, säger Henric Bagerius, docent i historia vid Örebro universitet. Här sitter jag och minns min första kyss.


Slemmig, skäggstubbig, stulen, oönskad och med smak av askfat och vitlök och vin. Kyssen alltså, inte jag! Motvilligt minns jag den.

Det enda som var minsta lilla romantiskt med min allra första kyss var att jag fick den i en gränd i Lissabon. Kan Linus lära sig att kyssas? Viktigt meddelande till allmänheten: Alla i Sala tätort, Västerfärnebo, Salbohe Kila, Saladamm och påkopplade på Knipkällsledningen uppmanas koka vattnet efter provsvar som indikerar e-kolibakterier. Stjäl inte första kyssen Att slänga iväg en kyss mitt på munnen på din dejt kan vara lyckat eller totalt misslyckat. Alla gillar inte överaskningar och dessutom kanske din dejt vill kyssa dig tillbaka.


Och det första du tänkte angående detta var antagligen varför man längtar efter kyssar. Den tvetydiga betydelsen av kyssar är att även om det är något som människor ger andra för att visa kärlek så har de även varit föremål för vetenskapliga undersökningar. Den första kyssen är som en nyutsprungen ros Oändligt vacker Stilren Det är som att sväva på moln. En lång, passionerad kyss kan lyfta en annars ganska medioker dejt till oanade höjder.


Första kyssen med en ny dejt kan vara helt avgörande. På samma sätt kan en halvdan kyss sänka en dejt helt. Här svarar vi på några vanliga frågor om den där allra första kyssen med någon ny. Hur många dejter innan kyss ? Så där säger lille Pär.


Det hörde jag inte sa Pär för hon höll för mina öron med sina lår. Hört många historier som slutat i katastrof och hade typ förväntat mig att min skulle bli det, dock var den verkligen inte det. Så min ALLRA första puss var typ i 2:an när man lekta sanningen och konka, men räknar inte den.


Så min första riktiga kyss var på nyårsafton för X antal år sen.

Tro inte nu att jag planerade att kyssa honom så där plötsligt. Nej, det var bara ett impulsivt infall från min sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg