måndag 4 december 2017

Epok snus nikotinhalt

Epok är med sin vita tobak en världsnyhet! Med kritvita portioner och innovativa smaker levererar Epok samma känsla som brunt snus. Det innehåller dessutom färre skadliga ämnen än vanligt snus.


Tillverkningen av Epok sker i Hökerum, i Västergötlan av Winnington. Det har dock kommit ännu starkare snus efter Siberias intåg på marknaden.

Det är hela fyra snussorter som slår Siberia på fingarna när det gäller hög nikotinhalt. Det finns individuella faktorer som påverkar styrkan, såsom hur man snusar samt hur mycket saliv man har i munnen. De produktspecifika faktorerna vi tar hänsyn till vid en helhetsbedömning av snusets styrka är snusets smak, format, nikotinhalt , fukthalt och vilket pH-värde det färdiga snuset har. Epoks prillor är 1 vita tack vare tillverkningssättet man använder i fabriken nere i Hökerum.


Detta gör att portionerna inte missfärgar tänderna som traditionellt snus. Epok var först ut med att tillverka snus med renad tobak som inte missfärgar tändarna och ger en renare och fräschare upplevelse där prillan håller sig vit under hela snusningen. Reningsprocessen är helt vattenbaserad och introducerar inga nya kemikalier till snuset.

Skruf original portion är en trotjänare i form av ett klassiskt snus som är lagom intensivt och passar de flesta snusare och situationer. Slim portion är den senaste typen av snus. Den smalare prillan passar bekvämt under läppen. Finns i många smaker och du hittar bl.


Nordic Spirit är ett helvitt snus som är tillverkat helt utan tobak! Smaken är en klassisk bergamott smaksättning blandat med sötsyrliga toner av vilda bär. Dessa två smaker ger ett sött och samtidigt syrlig snus. Snuset är fritt från tobak men fortfarande laddat med nikotin. EPOK Snus Winnington AB är det första snuset i världen som innehåller helt vit tobak.


Snuset tillverkas dessutom under miljövänliga förhållanden som eliminerar oönskade ämnen. Det som gör vit tobak så speciell i snus världen är att den helt förhindrar den tråkiga missfärgning som annars uppstår på tänderna. Snus är allmänt ansett som ett mindre farligt alternativ till tobaksrökning vilket har lett till att vissa brukare har gått över från cigarettrökning till snusning. Snus används nästan enbart i Sverige, Norge, USA, Ryssland och Danmark samt i Finlan men marknadsförs på prov i andra länder. Ingen vet helt säkert när Mörkbrunt Snus började att tillverkas, men vi vet att det till en början fanns både Mörkbrunt Snus nr.


Vi minns Mörkbrunt Snus som mörkt, svagt aromatiserat och medelgrovt.

Snuset har den klassiska smaken av general, men med optimerade portioner och högre nikotinhalt. Levereras i optimerade och premium sorterade portioner i dosan. Epok Lime Slim Strong har en oväntat fruktig, fyllig och syrlig smakkombination.


Snuset packiteras i Slim-portioner som ger en låg rinnighet och en längre smaksättning. Epok Strong Ice Cool Mint Slim det starka och vita portionssnuset från Winnington AB med smak av kryddig tobak, mint med inslag av smörkola. Epok Melon behöver inte förvaras i kylt. Epok snus behöver ej förvaras i kylutrymme och levereras i Slim-portioner.


Portionernas ger känslan av mindre rinnande och en snabb och lång smakupplevelse. Epok ist eine Weltneuheit im Bereich Snus - gereinigter, weißer Tabak, der keine Flecken macht, ein Snus , der nicht gekühlt gelagert werden muss und nicht läuft - aber trotzdem eine genauso effektive Nikotinfreigabe aufweist, wie normaler Snus. Nikotininnehållet i snus är inte detsamma som nikotinupptaget, vilket kan variera från person till person. Förutom de individuella förutsättningarna hos användaren har prillans nikotinhalt , pH-värde, fukthalt och form betydelse, likväl som tiden prillan ligger inne och hur många prillor eller stora portioner snusaren väljer att ta.


Analysen visar också på rester av bekämpningsmedel i alla snussorter. I LD:s snus hittade laboratoriet bara en, men i General finns rester från tolv olika pesticider. För att få ett snus med lägsta möjliga nivåer av oönskade ämnen som nitrosaminer köper vi in tobak från olika delar av världen.


Gör ditt eget snus med Prillan Portioner. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor! Ett portionssnus med medelstark tobakssmak och tydlig rökighet.


Lätt att smaksätta efter eget tycke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg