onsdag 28 juni 2017

Speltidningen fenix

När höstmörkret faller är det lättare att bygga en bra skräckstämning runt spelbordet. Rollpersonerna kan ana fasansfulla ting bland skuggorna, men trots rädslan vågar de undersöka vad det är som händer. Tidningen innehåller även bräd-, dator-, figur- och kortspel, samt emellanåt även artiklar om airsoft, paintball, lajv och andra typer av sällskapsspel. För att kunna skriva inlägg och kommentarer måste du registrera dig.


Användarkonton från det gamla forumssystemet har inte flyttats över hit.

I’m afraid I have to join the ranks of award winners. I dessa dagar, när rollspelen har en guldålder och intresset från läsare och spelare är större än någonsin har vi ändå dragits med ett växande problem. Kraftigt vikande annonsintäkter. Det döda blå - Fria Ligan fortsätter producera spelmaterial i hög takt.


Final Fantasy Trading Card Game. Formula D och dess expansioner. Grand Tactical Series (GTS) Great Battles of History.


Great Campaigns of the American Civil War (GCACW) Handbok för Superhjältar.

Bland annat har hemsidan vad som måste vara Sveriges största samling recensioner av olika rollspel. Skynda dit och rösta nu! Atlantis är oerhört charmigt, fantasifullt och användbart.


Fenix - Svensk speltidning. Ett scenario med många moraliska bottnar som utspelar sig i de centrala delarna av Kejsardömet. I detta nummer är även Eon IV recenserat. Här hittar du några av våra vänner på nätet.


Besök gärna deras sidor! Eloso förlag Eloso förlag, som ger ut Sagospelet Äventyr, Chock – åter från graven, Hjärnor och Handbok för superhjältar – rollspelet. Men han dök aldrig upp, inte mig veterligen i alla fall. Det har säkert gjorts tappra försök men dessa har försvunnit in i tidens dimmor.


Så hände något i mitten av 00-talet. Wizards of the Coast, DD. En sida för oss som spelar DD på svenska. Här finns ett komplett svenskt rollspel, DunderDrakar, som. För alla backare är det en fristående fortsättning på fall.


Detta paket innehåller de tre samlingsvolymerna inplastade i ett paket.

Massor av bra spelmaterial ur tidningens historia samlas i tre feta volymer - på engelska! Det är vi som håller i den svenska utgåvan av Ensamma Vargen. Varje tidning är minst sidor och tjock och innehåller allt från nyheter och recensioner till rent spelmaterial.


Vi skriver framför allt om spel där spelarna träffas och spelar tillsammans, som rollspel, brädspel, kortspel och figurspel – även om det blir en del datorspel också (och då i synnerhet strategi och rollspel).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg