måndag 26 juni 2017

Marginalen bank ränta

Lån som kan användas till shopping, bilköp, renovering, resor, eller för att samla lån! Med rådgivning från erfarna lånehandläggare som hjälper dig i ditt val av låneerbjudande. Hos oss får du flera låneförslag.


Välj lånevillkoren som passar dig. Hitta Relevanta Resultat.

Dine Resultater er her. Ansök om ett lån hos Bynk idag. Du kan utöka eller ångra lånet när du vill! Jämför ränta för alla bolån. Fasträntekontot är vårt sparkonto som ger högst ränta på ditt sparande.


Välj det sparbelopp och den bindningstid som bäst passar dig och dina behov. Börja spara redan idag! Du får ränta från första kronan och upp till 1.

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin. Självklart har vi det. Insättningskontot, Sparkontot, omfattas enligt beslut av Riksgälden av den statliga insättningsgarantin och gäller insatt belopp upp till 950. Högräntekontot är kontot som ger dig en högre ränta på ditt sparande.


Sparperioden är på ett år och du kan välj engångsinsättning eller spara regelbundet. Det är ett etablerat och seriöst låneföretag som erbjuder privatlån, bolån, att samla dina lån samt omstartslånet, vilket är till för dig med betalningsanmärkningar. Marginalen tycker att alla har rätt till en god ränta och när det kommer till lån är deras vision att alla – privatpersoner som företag - ska kunna förenkla sina finanser, ha tillgång till en ny start och spendera mindre tid på pappersarbete. Kapitaliserad ränta är den ränta som upplupit under sparandeperioden och utbetalts till kontot.


För vissa konton kapitaliseras räntan vid årsskiftet och för andra efter aktuell bindningsti vilket av dessa som avses för kontot beror på kontovillkor. Vilken ränta har ni på era sparkonton? Låna pengar, spara eller samla dina lån och krediter hos Marginalen Bank. Företagsbanken Internetbanken.


Vad betyder den effektiva räntan på. För att räntan skall kunna höjas krävs det dock att bankens upplåningskostander ökar, så din ränta kan inte höjas hur som helst av banken. Risken att spara här med andra ord väldigt låg.


Därmed erbjuds inte bara förmånliga lån utan även ett tryggt sparande.

Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Hos Marginalen hittar du även fördelaktiga kreditkort och ett flertal försäkringar. Vänligen besök Marginalen Banks hemsida för att se aktuella räntor.


Läs mer Allt är inte ränta som glimmar En del banker lockar med riktigt hög ränta , men se upp med fallgropar. Därför kan det vara mödan värt att leta efter ett sparkonto som ger högre sparränta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg