fredag 2 juni 2017

Farang tv4

Farang är en thrillerserie som känns i magen. En historia om tillit, svek och en far och dotters väg tillbaka till varandra genom ett kriminellt. Här berättar huvudrollsinnehavaren Ola Rapace om rollen som gav honom en Kristallen-nominering.


I dramathrillern Fargo flyr en pappa Sverige och hankar sig fram som småkriminell i Phuket med ett pris på sitt huvud när han plötsligt möter någon från sitt förflutna. Med Ola Rapace och Louise Nyvall i huvudrollerna.

Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Svenske Rickard lever ett tillbakadraget liv i halvkriminella kretsar i Thailand. En dag dyker dottern Thyra, som han inte sett på tio år, plötsligt upp och. Created by Malin Lagerlöf, Stefan Thunberg.


With Ola Rapace, Louise Nyvall, Sahajak Boonthanakit, Gerhard Hoberstorfer. Former criminal Rickard has vanished. Gripande och spännande i Farang.

Nu gäller det för Thyra att snabbt få ut Rickard innan hans gamla fiender kommer åt honom. Rickard och Thyra kommer närmare varandra samtidigt som de jagas av en brutal torped. TVPlay samt hela säsongen på C More. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.


Prova veckor gratis - utan bindningstid! Serien är dessutom riktigt snyggt filmad och bjuder på en massa stämningsfulla scener och miljöer. Tyvärr blir den mellan varven lite väl styltig och krysta i det stora hela tycker jag dock att den fungerar. Regissören Erik Leijonborg om inspelningen. En dotter på jakt på jakt efter en far som inte vill hittas.


Streama populära svenska och utländska tv-serier. Här hittar du roliga komediserier, spännande thrillers och romantiska kostymdraman. Fleeing Sweden and the old friends he has testified against, he abandons his name, his life, and his family to start. Han vill se Rickard död. Se uppgörelsen i sista avsnittet av Farang.


Rickard var tvungen att överge sin dotter - nu är hon tillbaka i hans liv. Nu är det dags för TVatt sända de åtta avsnitten. Tio år efter hans försvinnande söker hans tonårsdotter Thyra upp honom.

Din sökning på farang gav träffar. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter! Jag uppskattar också ambitionen att visa den skitigare sidan av svenska folkets mesta semesterparadis. Följ med på TVoch TV4.


Kommer säkert senare på någon tv-kanal. Vill du se den medan den är ny utan att skaffa C more så finns det ju ful-streams alternativ. Malou efter tio i TVär ett samhällsprogram med Malou von Sivers. Aktuella teman och intervjuer med artister, författare och politiker. Det finns en svensk värld där som har ganska lite med den thailändska världen att göra, som inte bara består av soldyrkande turister utan av alla möjliga sorters människor.


Ordets ursprung är omtvistat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg