måndag 19 juni 2017

Bonde söker fru säsongsstart 2016

Då ska du självklart söka ! Längtar du efter den stora kärleken? I höst startar säsong med. Efter att ha spenderat en kärleksnatt med Erik valde hon att gå vidare med sina brevskrivare - som hon sedan skickade hem allihopa samtidigt.


Nu är det klart vilka bönderna är som ska vara med i programmet – här har du hela listan. Bonde söker fru Norge del 6.

Jag är helt kär i alla bönder , vilken säsong det kommer bli, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.


Fyra förväntansfulla friare flyttar äntligen in på gårdarna hos sina bönder och flörtandet kan börja på allvar. Unga bonden Erik Ohlsson, 2 från Edsbyn fick snabbt en plats i tittarnas hjärtan. Han genomgick cancerbehandling med cytostatika. I säsong dokumenterade de övriga sina egna resor,. Säsongsstart september.


GILLA och DELA den glada nyheten!

Sveriges alternativa statsskick. Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa. Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop.


Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. Och det är ovanligt mycket frid och fröjd – i programmet var Per Sundin lycklig med sin Carola Kolenda, Erik Bäckman och Linnea Åberg hade precis flyttat ihop och Sigrid Bergåkra och Pål Mases var lika kära som vanligt. I programmet valde hon till slut brevskrivaren Charlie Guldvinge, 2 men relationen tog slut bara en och en halv månad efter att kamerorna slocknat. För två av bönderna slutar det i stället med att de spenderar natten med varandra.


Stackars tvillingarna. De fick nästan inga brev. Brukar inte kolla på bonde söker fru men råkade bläddra förbi i förra veckan och fastnade. Jag tror att det kommer blir.


Det verkar alltid vara sån uppståndelse kring bonde söker fru men jag har inte riktigt fattat varför förrän i jag såg avsnittet i förra veckan. Jag blev lite mer nyfiken och kollade klipp på tv4as hemsida. Följ vår resa genom förväntningar, drömmar, konst, Värmlan äventyr, barninredning, kossor, katter och renovering av vårt hus. Det stora kärleksäventyret kan äntligen börja.


Tiden är inne för våra bönder att lämna sina gårdar och flytta in på Siggesta herrgård. Linda är på plats och välkomnar bönderna innan det är dags att möta brevskrivarna för första gången. Händelsen borde inte ha tagits upp över huvud taget, säger Erik Bäckman.

Bönderna själva tycker att uppmärksamheten är överdriven. Men TVkunde inte glömma henne och frågade själva om hon ville vara med igen. Hur är då ”idealmannen”?


Han ska vara pålitlig och trygg, självständig och ha bus i blicken, förklarar Jennifer. NU är jag tillbaka i min rapportposition igen och det känns alldeles utmärkt må jag säga. Våra bönder är innerliga och menar allvar, de söker livslång kärlek och känslan i programmet är varm.


Susanna Karlsson är både tittarnas och killarnas favorit. Därför hånglar hon med flera samtidigt som hon planerar sin vigsel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg