torsdag 29 juni 2017

Lampkontakt adapter

Används när lampan monteras på annat stäl. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Lampproppar och uttag.


Adapter kan nog vara svårt men känner du någon elektriker så be han klippa originalkontakten och sätta dit en för lamputtag. Det är väldigt viktigt att se till att kontakten har jord om armaturen kräver det (alltså om den inte är dubbelisolerad). Du menar någon sorts adapter ?

Det får inte finnas, får inte användas. Jorden är det minsta problemet, tror inte TS har tänkt så noga kring sitt val av bilder att visa båda som jordade eller båda som ojordade. Adapter lampkontakt Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Enda anledningen till att det inte redan finns en färdig adapter är för att lampproppar är klassade för 6A(mpere) och vanliga vägguttag för 16A. I det här fallet kommer det absolut inte att vara något problem eftersom julbelysningen drar långt mycket mindre än både 16A och 6A. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.

Då är det väl ändå tveksamt med en adapter rent mekaniskt. Den skulle ju bygga ganska långt ut från lamputtaget och sedan hänga en transformatorklump utanpå känns inte som det skulle sitta kvar något vidare. Rent elektriskt så skulle det inte gå med lamputtag till schuko, eftersom lamputtaget bara är specat för 6A eller så (väl?). Köpinformation, leverans och returer.


Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Den jäkla 13-poliga tyska Jaeger-kontakten kräver nästan alltid användning av en adapter är min erfarenhet.


I lager (1-arbetsdagar leveranstid). Svensk lampkontakt , passar alla taklampor med sladd. Startpaket för Philips Hue med brygga och färglampor. Jag har Hpå min klx,och skulle behöva en adapter om det finns. Sitter det någonform av kontakt på den i dagsläget?


Adapter känns krångligt och vet inte om det är så lätt att hitta. Enklast är väl att skarva om, gjort på någon minut. Lösa stickproppar hittar du på clasohlson, jula, kjell o company osv osv. Behöver du ytterligare hjälp så är det bara att fråga! Belysningstillbehör så att du får ut det mesta av dina lampor.


När du valt dina taklampor och andra lampor, och ditt hem har den belysning som du vill ha, då kan.

Behöver adapter från jordad till ojordad lampkontakt , finns sådana? Att byta ut dessa mot en jordad stickpropp eller att fila ner kanterna på dem för att få. Om du vill ha en adapter som passar både jordade och ojordade kontakter. Denna adapter gör det möjligt för dig att få ström i de. Det finns både jordade och ojordade.


Global adapter till 3-fas skena vit. Kallas ibland också för lampkontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg