måndag 19 juni 2017

Singel after work göteborg

Välkommen till Steampunk Bar! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Boka Singel Hotel och spara upp till med Agoda! Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!

Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Vi hoppas få se dig denna kväll på Le Pub. Det blir lite info om vad som händer framöver och så får du lära känna lite nytt folk. Ta chansen och kom med denna kväll.


Vi har ett eget rum på andra våningen. Logga in för att boka.

I Göteborg finns nästan ingenstans att gå om man vill umgås och dansa för de som är ca. Och ännu värre har det varit om man är singel. På fredagar tänds grillarna, och restaurangens egen tolkning av after work tar sin början. Baren kör schyssta priser, och du äter dig mätt för under hundralappen.


Utforska afterwork i Linné i Göteborg ! Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du både våra egna och läsarnas. Vi är en förening för singlar i Västsverige. Föreningen syftar till att ge sina medlemmar fler möjligheter till en aktiv fritid och gemenskap med andra.


Vår fredagsafterwork är ett stående inslag och utgör en naturlig och opretentiös träffpunkt för våra medlemmar. Gå på after work i Göteborg - vi tipsar om några av alla de barer, nattklubbar och pubar du kan besöka i Göteborg. Har ni planer på att besöka Kville Biljard idag eller någon annan fredag så är det AW-buffé varje fredag kl.


Kan vara en trevlig avk. Har du tips på andra after work i Göteborg ? Tveka inte på att kontakta oss.

Vi strävar efter att samla alla after work i Göteborg på ett och samma ställe. Varje fredag välkomnar vi in till vår världsberömda AFTER WORK. Samt självklart bättre priser på utvalda produkter från vår dryckessortiment (detta även på våra alkoholfria alternativ). Stans skönaste after work. Vad sägs om en enklare buffé som serveras för kronor från kl.


Här finns allt för en lyckad kväll med vännerna. Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. After work i Göteborg. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept. Om du har suttit på kontor, i kassan eller i skolbänken är inte så noga – alla som har jobbat får gå på aw.


Här listar vi några av Djungeltrummans. Roliga aktiviteter och spel i Göteborg : Se omdömen och bilder för roliga aktiviteter och spel i Göteborg , Sverige på TripAdvisor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg