torsdag 8 juni 2017

Parterapi västerås

Parterapi västerås

All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Familjerådgivningen har sträng sekretess, som bland annat innebär att det är möjligt att vara anonym. Varje samtal varar i genomsnitt en och en halv timme.


För dig som bor i Västerås tas en avgift på 1kronor ut. I parterapi arbetar vi för att ni ska nå varandra på ett djupare plan och att skapa trygghet och tillit i er relation. När ni går i parterapi får ni nya möjligheter att förstå varandra och stötta varandra istället för att gå in i destruktiva spiraler.


I familjeterapi kommer ni tillsammans med någon eller flera familje­medlemmar. Sidan saknas Sidan du försöker nå finns inte längre kvar. För lokala kontaktvägar se nedan. Vi finns på Bondegatan i Västerås E-post: vasteras. Vi utvecklar, handleder och utbildar människor och organisationer med metoderna KBT, PBS, OBM, BBS.


Digital psykologi och psykologisk design är starka kompetenser. AL är en psykoterapi­mottagning centralt i Västerås. Vi har lokaler på Hållgatan 4. Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter och har lång erfarenhet av att arbeta med människor.


Legitimerad psykoterapeut är en vidare­utbildning och skyddad yrkestitel och innebär en kvalitetssäkring. Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi. Vi erbjuder parterapi i Västerås för alla tänkbara situationer, från att utveckla relationen till en akut kris. I vår parterapi används KBT (kognitiv beteendeterapi) och är lösningsfokuserad.


Att man försökt hantera problem i relationen på egen hand innan man söker sig till parterapi vanligt. Psykoterapeut och har lång erfarenhet av både psykiatri och privat mottagning. Min mottagning ligger på Norra Källgatan i Västerås. Jag tar inte längre emot nya klienter, men jag fortsätter med mina nuvarande. Tidigare kontakter är självklart välkomna tillbaka.


Hitta och få information om psykologer i Västerås och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten. Svenska kyrkans familjerådgivning i Västerås arbetar utifrån en kristen livssyn med respekt för den personliga integriteten. Alla anställda har tystnadsplikt.


Parterapi västerås

KBT Västerås är synonymt med vår verksamhet där vi erbjuder KBT terapi utan långa väntetider på vår mottagning i Västerås. Vi använder en aktiv samtalsteknik som gör samtalen konstruktiva och jordnära. För att undvika onödigt tunga och mörka samtal är vi aktiva i samtalet och leder det på ett avslappnat sätt framåt. Jag har lokaler i Uppsala, Västerås och Sätra Brunn. Parterapi används troligen i allt för liten utsträckning med tanke på hur många relationer som slutar fel.


Nu ska man inte skönmåla parterapi som om det vore en lösning på allt. Ibland kan det bästa ändå vara att ett förhållande avslutas när missbruk eller liknande tagit överhanden hos den ena eller båda parter. Parterapi - Par kommer till mig i parterapi för att få hjälp och guidning inom ämnen som kommunikation, gräl- och aggressionsproblem, obalans i relationen, svartsjuka, föräldraskap, otrohet, lögner och svek, pengar och ekonomi. Ingenting registreras och vi för inte journal. Familjerådgivarna i Västerås är socionomer eller legitimerade psykoterapeuter, med lång erfarenhet av att arbeta med samlevnadsproblem inom par och familjer.


Vid S:t Lukas mottagningar finns möjlighet för par (partners, förälder–barn, syskon och andra konstellationer) att gå i parterapi. Parterapi erbjuder en möjlighet att undersöka och förstå konflikter och problem som ett par går igenom. Problemen har oftast en negativ effekt på arbetslivet och föräldraskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg