måndag 19 juni 2017

Prefab väggar trä

Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Unik kompetens inom prefabstommar och byggkomponenter i trä. Derome Träteknik erbjuder byggkomponenter och prefabricerade stommar för gruppbyggda småhus och flerbostadshus.


Relationen med dig som kund byggs med långsiktighet.

Prefabricerade väggar erbjuder oändliga möjligheter. Tack vare att vi har egna fabriker medför det många fördelar, du har möjlighet att välja material, mått och lösningar utefter din fastighet eller bostads förutsättningar. Dina utfackningsväggar och prefabväggar kan utföras i en rad olika framställningssätt.


Flens Byggelement samarbetar med Ergonomic. Construction för beställning, projektering och tillverkning av väggelement. För kunderna innebär prefab ett snabbt och smidigt montage där byggnaden på mycket kort tid kan vädersäkras.


Det ger därmed gott om tid för inomhusarbeten under skydd och bidrar till ett torrare byggande.

Vår tillverkning är flexibel och vi kan snabbt ställa om mellan större och mindre projekt. KL- trä är anpassat för att underlätta effektivt montage och kan med fördel användas till exempel som entresolbjälklag eller villabjälklag. Väggar i KL- trä väljs vanligen för sin stora lastbärande och stabiliserande kapacitet.


KL- trä erbjuder även goda byggnadsfysikaliska egenskaper som ljud- och brandavskiljning. Väggelement av massivt trä. Det finns många gamla myter om prefabricerat som byggmetod.


Det ena är omöjligare än det andra och gamla arbetsmetoder är som gjutna i betong i. PreFast ska leverera väggelement, takstolar och råspontluckor till en nybyggnation av gruppbostäder i Näsum. Bakom gruppbostäderna står JSB som bygger åt. TräGuiden tillhandahåller information om trä och träbyggande. Webbsidan drivs av Svenskt Trä , en del av Skogsindustrierna, och utgör med sina nära en miljon besökare per år ett viktigt informationsnav för byggande i Sverige.


Vårt huvudkontor ligger i norrländska Örnsköldsvik, mitt i vackra Höga Kusten. Prefab i Tranemo AB och Tranemo G-betong blir Tranemo Prefab AB. Tillsammans är vi 1stycken engagerade medarebetare som tillverkar betongelement i två fabriker i Tranemo i södra Västergötland. En snygg fasad lyfter vilket hus som helst.


Med prefabricerad betong finns oändliga möjligheter att skapa unika fasader.

Din fantasi sätter grenserna. Styvhetsförhållandet mellan bjälklag och väggar har kontrollerats för att undersöka hur lastfördelningen till väggarna kan ske. En vägg uppbyggd av massivt trä kan vara allt från små enskilda skivor till sammansatta enheter av flera mindre skivor, kompletterade med isolering, fasa fönster och dörrar.


Skalväggen förenar snabbheten i Prefab med platsgjutningens konstruktiva fördelar. En platsgjuten vägg kan bytas ut mot en skalvägg utan att stommen behöver projekteras om. Skillnaden är att du sparar mycket tid på byggarbetsplatsen. Skalväggen är i grunden en färdigarmerad betongform som gjuts i med betong på byggarbetsplatsen.


Färdigt ytskikt: I ett LEVA-hus får du helt färdiga ytskikt direkt, det enda du behöver göra är att behandla golvet och eventuellt måla väggar och tak. Alla skivor görs av senvuxen gran från Västerbotten. Här, i Bygga med Prefab , finner du kunskap om hur man bygger med betongelement. För dig som är byggherre, arkitekt, annan projektör eller byggprojektledare finns hjälpmedel för att upprätta tidiga skisser och systemhandlingar.


Vi har genom åren levererat många fina maskinhallar. Som standard tillverkar vi fribärande takstolar för byggnader upp till 1m på bredden. Kombinera maskinhallen med m höga väggar och du får väldigt mycket för pengarna.


Nedan finner du bildexempel på tidigare levererade byggnader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg