torsdag 15 juni 2017

Badoo betalningsinställningar

Ange dina Badoo -login för att logga in och börja chatta med folk nära dig! Badoo är den perfekta platsen för att lära känna nya personer i Sverige, för både dating och vänskap. Badoo Premium är en prenumerationstjänst. Du kan hantera dina prenumerationer i Betalningsinställningar.


Du kan även ta bort din betalningsuppgifter om du har använt bankkort eller PayPal. När du är inloggad på Badoo , gå till din profilsida och klicka på kugghjulsikonen Inställningar uppe till höger. Bläddra ner en bit på sidan och klicka på rubriken Betalningsinställningar. Klicka på knappen Avsluta prenumeration, och följ stegen.


Badoo är ett socialt nätverk som hjälper sina medlemmar att enkelt lära känna nya tjejer och killar i närheten. Hur man avregistrerar sig från Badoo ? För att avbryta prenumerationen i Badoo från din dator måste du först öppna webbläsaren du använder regelbundet, gå till sökfältet, skriv Badoo och tryck på ENTER. Då laddas Badoo -sidan. Vill du bli betalande medlem på Badoo finns det två alternativ. Nej, får att kunna logga in och se andra dejtingprofiler som är online måste du först skapa ett konto.


Om man har FB och Badoo på mobilen så loggar man ju aldrig ur apparna - står man ständigt som Online på Badoo då? Over 400new people join us daily. Badoo - Chatta, dejta och träffa över 4miljoner medlemmar. Bli medlem och träffa nya vänner i din närhet. Badoo - chat, date and meet with over 4million people.


Join our community and make new friends in your area. Börjat testa Badoo jag me känner spontant att den är något bättre än tinder, men samma elände gäller där. Matchade med tre tjejer på första dagen, samtliga tog bort mig direkt efter jag inledde en konversation. Sedan var det en tjej som gillade min presentation och vi skrevs och nu är hon plötsligt borttagen medlem.


Säg till om du listar ut hur man blir av med super powers-prenumerationen. Jag hittade ingenting på sidan om det när jag nu gick in på den på datorn för första gången, annars har jag bara använt android-appen. Jävligt skumt det där, jag har också fått Badoo premium, mig veterligen har jag inte aktiverat det, och grejen är att jag har inte angett nå betalningsinställningar heller.


Nu har jag inte använt mig av premium inställningarna , så har väl ingen betydelse så , men fattar inte hur jag kan ha fått det. Logga in på din profil, klicka på Betalningsinställningar , och klicka därefter på Avsluta prenumeration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg