fredag 30 juni 2017

Dekorsten vit

Plattor, marksten, murar m. Handla enkelt online hos bygghemma. Stort utbud av dekorsten från Hasselfors. Flera olika varianter hos oss!


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Som ytskikt i rabatten bevarar de fuktigheten och jämnar ut värme och kyla vår, sommar och höst.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av vacker dekorsten i flera olika färger och stenmaterial. Välj bland flera olika sorters marmor, skiffer, sjösten, pebbles, diabas och pärlsten. Vi har allt från vit dekorsten till svart sten, melerad sten och svartvit sjösten. Tvätta smutsig dekorsten med högtryckstvätt. Frächa enkelt upp dekorstenen med hjälp av högtryckstvätt och en miljövänlig allrengöring eller såpa.


Mäter 150x6mm och är skuren i små avlånga rutor. Skapa med hjälp av dekorsten en vacker kontrast mot husväggar, träd m. Genom att blanda dekorsten av olika färg kan man få en vacker effekt, belyser man den sedan på rätt sätt kan man ha förändrat sin trädgård totalt. Dekorsten stav White 15xär en dekorsten i vit.

Dessutom skapar de inte minst ett otroligt vackert uttryck i din trädgård. Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten , välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Förändra din trädgård med dekorsten i olika mått och färger. Det blir både fint och är praktiskt eftersom det håller kvar fukten i marken.


En kontrast i trädgården Det är enkelt att förändra trädgården med dekorationsgrus. Med hjälp utav dekorsten kan du skapa de mest tilltalande miljöer samtidigt som du minskar den mängd arbete du måste lägga på gräsklippning och annan skötsel. Snygg design till bra pris När det är dags att köpa dekorsten titta in hos bygghemma.


Vi har en rad olika sorter att välja mellan och ger er mer än gärna tips på användningsområden. Det finns flera olika sorters dekorsten att välja på. Marmorkross är stilrent och elegant, som ger en distinkt kontrast till naturens vackra färger. Sjösten används med fördel om man vill ha ett lite diskretare men ändå dressat utseende.


Dekorationssten runt husfasaden skyddar mot stänk av jord och lera när det regnar. Att pryda rabatten med dekorsten och grus hjälper både att hålla jorden fuktig och försvårar för djur att gräva upp planteringarna. Att lägga dekorsten är dessutom bland det lättaste du kan göra för att förnya i trädgården. Använd dekorsten till att smycka din trädgård och utemiljö på ett personligt och levande vis. Välj mellan våra större kullerstenar, grövre sjösten, flisat skifferkross eller den fina sjöstenssingeln i flera färgvariationer.


Lägg ut dekorsten intill fasaden för att slippa skvättande regnvatten och skapa en prydlig och lättskött avslutning på gräsmattan.

Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Vi har bland annat skiffer, sjösten, granit och marmor. Storleken varierar mellan mm till 3mm beroende på stentyp. Om ni har frågor eller vill ha en prisuppgift vänligen kontakta oss här!


Anpassa och lägg till i varukorg. Bender Dekormaterial är en serie kompletteringsprodukter till spännande trädgårdar. Tillsammans med vacker grönska och våra markstenar, plattor och murar anlägger du kvarterets läckraste trädgård.


Med dekorsten kan du smycka din trädgård. Användningsområdena är många och det är endast din fantasi som sätter gränser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg