onsdag 14 juni 2017

Bodelning

Med vårt stöd får ni hjälp direkt. Få tid för möte med er personliga rådgivare redan idag. Telefonrådgivning eller i möte. Vi kan all familje- och affärsjuridik!


Ladda hem checklistan idag.

Planera begravningen hemifrån. Om ni gör en bodelning för att ni ska skiljas ska ni först lämna in en ansökan om skilsmässa till Tingsrätten. Om ni vill göra en bodelning under äktenskapet. Guide till hur en bodelning går till.


Få tips på hur ni gör en bodelning smidigast vad som är bra att tänka på under processen. Gratis information om hur ni själva kan göra en bodelning utan advokat samt möjlighet att ladda ner ett bodelningsavtal. Förutom att det kan vara svårt känslomässigt, innebär det många.

Det kan vara viktigt att behålla kvitton eller annat bevis på vad var och en ägde innan man flyttade ihop. En bodelning ska förrättas skriftligt och undertecknas. Bodelning Att skiljas eller separera är sällan ett enkelt beslut. Om man har ett gemensamt hus och det skall vara med vid bodelningen så ingår det i den i gemensamt giftorättsgodset. Välkommen till Bodelning.


Vem har rätt till hyresrätten vid skilsmässa? När kan jag köpa ny bostad? Ingår arv i bodelningen vid en skilsmässa? Måste jag ge min maka pengar vid en bodelning när vi skiljer oss?


Om man bara har enskild egendom och ingen vill ta över en bostad från den andra behöver man inte göra en bodelning. Utan bodelningsavtal kan ena maken flera år. En sambo har betalat fakturor som avsett den andra sambons egendom som inte var samboegendom men som användes av samborna gemensamt. Så här funkar det Du svarar på ett antal frågor, samma som juristen skulle ställa till dig på ett möte, sedan genereras ditt avtal till. När du och din sambo nu ska separera blir sambolagens regler angående bodelning aktuella.


Gällande sambor är inte bodelning obligatoriskt som mellan. En bodelning kan äga rum till följd av dödsfall, skilsmässa eller separation mellan sambor.

Vi får igenom det du behöver veta i punktform. Vi är en personlig advokatbyrå som kan hjälpa dig om du har frågor kring bodelning eller andra familjerättsliga frågor. En bodelning är en ekonomisk överenskommelse som upprättas vid en skilsmässa, juridiskt kallad äktenskapsskillnad. Garanterat juridiskt korrekta bodelningsavtal upprättade av jurist med specialkompetens. Med nedanstående bodelningsavtal kan ni själva förrätta er bodelning.


Få hjälp med bodelning vid skilsmässa! Fjällmans Juridik hjälper er med funderingar som dyker upp vid en skilsmässa eller separation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg