torsdag 27 april 2017

Sveriges snyggaste män 2016

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Zlatan Ibrahimovic, Alexander Skarsgård och Måns Zelmerlöw är tre av dem, enligt det nya numret av Veckorevyn. Vem kniper den ärofyllda förstaplatsen?


Varje år utser improveme. Som 18-åring tjänade bloggerskan dessutom sin första miljon… Det finns med andra ord ALL ANLEDNING att lägga in en stöt på henne i sommar.

Sveriges hetaste män. Om man bortser den lilla detaljen att hon har pojkvän. Vinnare blev Dice – som därmed vann tävlingen för andra gången. Härromdagen gjorde jag ett inlägg om att improveme. Våren närmar sig och visst är det nog ändå dags för en ny frisyr?


Kolla in de här killarna från catwalken för inspiration inför nästa frisörbesök! Vi bejakar människors intressen och passioner, guidar, ger senaste nytt och inspiration.

Lite oväntad etta: Mando Diaos sångare och gitarrist Gustaf Norén, 25. Skönt att rocken är sexig igen. Jag har väl lite av den där fulvackerheten, säger han.


Söt som ett geléhallon” Guldbollenvinnaren Fredrik Ljungberg är tvåa på listan. Förutom utseende har vi tagit hänsyn till karisma, aktualitet, framgång och personlighet. Här hittar du både skådespelare, artister, kungligheter, idrottsstjärnor och bloggare. Parets ombyggda Buick -fungerade fint genom landet och väl framme i vid Nostalgia Festival Ronneby vann bilen publikens gillande.


När samtliga röster hade räknats samman stod Kusendals custom som segrare. Grym kombo att matcha ljusblått med marinblått, älskar de små detaljerna som den ribbade kanten ute i ärmslutet. Gillar också valet av färg på strumpan, dels får man på så sätt ihop landets färger på ett snyggt sätt men det mig också en möjlighet att se spelarna som Rödstrumpor och för det älskar jag dem.


Frisyr bilder av Lockigt hår eller rakt hår, rött eller blont? Här finns även frisyrer och frisyrbilder för män ! Det känns helt fantastiskt. Vi vågade inte hoppas på detta eftersom vi vann med vårt förra kontor.


Otroligt kul, säger Helene Markås på Dice.

A- inspirerad stil, kostymkillarna i city och till och med de pikekladda Östermalmsgrabbarna runt Stureplan. Jag hade verkligen glömt bort HUR snygga svenska män är. Sommaren har anlänt och du behöver ett par solglasögon för att slippa gå runt och kisa mot solstrålarna. Ett par rundade, klassiska Ray-Ban eller kanske ett par ljusblå? Som sportambassadör för HM har jag varit med och testat och gett feedback på sportkollektionerna.


För mig känns det roligt att träna i snygga och funktionella sportkläder”, säger simmerskan Sarah Sjöström. Väldigt märklig bedömning måste jag säga. Den är heller inte vacker men däremot en fantastisk byggnad och en fantastisk konstruktion. Den är dessutom en byggnad som drar alla ögon till sig och man blir glad när man ser den.


De flesta, knappt procent, avled av en hjärt- eller kärlsjukdom. För procent av kvinnorna och procent av männen var det en cancersjukdom som orsakade dödsfallet. Kvinnor har högre utbildningsnivå än män. Trots det har kvinnor lägre lön, lägre inkomst och så småningom lägre pension än män.


Statistiken visar också att kvinnor oroar sig mer, upplever sin hälsa som sämre samt redan i skolan är mer stressade än män. Detta och mycket mer kan du läsa i ”På tal om kvinnor och män.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg