fredag 7 april 2017

Elite hotel göteborg

Elite Park Avenue Hotel , Göteborg. Boka online, betala på hotellet. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Samla nätter, få en bonusnatt.

Gothenburg Hotel with Pub on Västra Hamngatan. In City Center, Cable Television. Våra enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för den lite mindre bröllopsmiddagen. Vi hjälper er att planera och skräddarsy er bröllopsfest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne. Utgå från ett av våra hotell och sätt en extra krydda på besöket i Göteborg.


Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Du ska uppleva en varmt ombonad och komfortabel miljö som får dig att känna dig hemmastadd på våra hotell. Om du bokar åt någon annan måste du kontakta hotellet direkt efter genomförd bokning för mer information.


Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost.

I hotellets sportbar kan du välja rätter från en à la carte-meny eller buffé. Bolaget har anställda, snittlönen har minskat 0. Läs riktiga recensioner - boka nu! Verksamhetsbeskrivningen för. Kontakta oss för att boka konferens.


Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. I området kring Avenyn, nära centrum, hittar du shopping samt nattliv och en livligare stämning i jämförelse med de övriga stadsdelarna. Elites affärsidé går ut på att erbjuda moderna premium hotell i anrika fastigheter, ofta i gamla stadshotell. Göteborg har flera distinkta områden med olika karaktärer.


Detta är en oas som erbjuder gym och personlig träning, sköna hud- och kroppsbehandlingar samt relaxavdelning. Hotellet har 1rum varav är sviter. Det är fritt inträde till gym och relaxavdelning för hotellets gäster. Old stucco ceilings and mosaic floors are mixed harmoniously with modern art and design. The hotel has 1rooms of which are suites.


Ett stenkast från Göteborgs Centralstation ligger ett par av våra hotell, de övriga hotellen når du enkelt med buss, taxi eller spårvagn. Nordic Choice Hotels utbud av olika julbord finner du här, boka det som passar dig bäst. Kom till vår monter E:och pröva lyckan.


Der tilbydes gratis trådløs internetadgang og smagfuldt indrettede værelser med LCD-tv.

Hotel Flora Workspace är en öppen mötesplats för dig som behöver en arbetsplats för stunden. Skrivare, internet, kaffe och frukost-hela-dagen ingår. En vacker och unik hotellmiljö med en spännande historia.


Här har kungligheter, konstnärer, diplomater, spioner och affärsmän bott och haft storslagna viktiga möten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg