tisdag 11 april 2017

Bra vän citat

Många av dessa citat om bästa vänner skapar utrymme för en hel del nya tankar om vänner i stort och vilken vän du är. Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner. Din bästa vän är inte bara en annan. Dessa citaten kan på samma sätt resonera med dig och ge dig en tankeställare. De får dig att förstå livet, dig själv och andra människor på ett bättre sätt, med värme.


Njut av vår samling med de bästa citaten genom tiderna.

Många personer mäter sitt personliga värde i antalet vänner de har. Detta är dock ett misstag. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem.


En god vänskap betyder allt i denna värld. Dela citat om vänskap med dina vänner. Att gå med en vän i mörker är bättre än att gå själv i ljuset. Det har varit lite svårt att göra en lista med bra citat.


Ordet ” bra ” har olika betydelser för många människor. Om du gillar några citat betyder det inte att alla andra också gillar dem.

Därför var jag tvungen att använda mig av ett genomsnitt av alla citat som de flesta människor tyckte om. De visar hur mycket kärlek familjen kan känna för honom. Citaten är skrivna av kändisar, författare och andra människor. Du kan se dig själv från samma perspektiv när du läser dessa brodercitat. Några citat är roliga, en del är ledsna.


De kan hjälpa dig, nästan varje gång. Fina citat är citat som fokuserar på alla de saker i livet som är fina och vackra. Dessa fina citat berättar om livets skönhet, i människan men också allt existerande. Känner du ful men är fin inuti?


Våra fina citat har många ansikten, och de skapar något utrymme för reflektion. Det enda som är bättre än en vän , är en vän med choklad. För att ha en vän måste du vara en.


Hur mycket vänskap betyder. Citat om att förstå, acceptera och tro på någon. Det finns två sätt att se på personer i sitt liv. Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut. De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet.


Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg.

Alltid det här att vara bäst och duktigast! Det räcker väl att vara snäll och trevlig! Först ska jag inte göra någonting alls, sedan ska jag bara ta dagen som den kommer.


Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad. Det är bra med vänner – också små vänner ! Man behöver inte vara ensam, då de bästa vännerna alltid kommer att finnas där för en precis som man själv alltid kommer att finnas där för dem. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan.


Vettiga vitsor eller hur? Ja de sägs att utan vänner är livet inte värt att leva, något att tänka på i dessa dagar utav ytlighet, materialistisk hets och skönmålade fasader. Så här kommer några fina citat om just vänner ! Hitta citat om vänskap här. Behöver du förslag för bästa vän citat ? Bäst var förra kategorin.


Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra og roliga citat om vänskap. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden.


Alla har en “bästa vän ” under olika perioder av livet – bara ett fåtal lyckosamma har samma vän under alla perioder. Ordspråk om Vänner och citat om Vänner - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Bättre en vän som är nära, än en bror som är långt borta. Deppar du också inför att det snart är måndag? Här är citaten som garanterat får dig på bättre humör inför den kommande veckan.


Hon som vill hinna allt, ha koll på trender och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg