måndag 10 april 2017

Lära sig thailändska alfabetet

Ta en gratis thailändsk språkkurs på ljudbok och gå från nybörjare till kunnig. Lär dig det nya språket snabbt genom att använda de 1teman som finns i lektionerna. MP3-filerna i lektionerna talas av personer med språket som modersmål. De gör det lättare att lära sig uttalet.


Först kommer du att lära dig grunderna i. Annars är thailändska ett hyffsat enkelt språk att lära sig som har en enkel grammatik där det inte finns några ordböjningar. Det finns heller inga pluralis- och tempusböjningar som det finns i svenskan. Vi har kurser för den som vill lära sig några thailändska ord inför semestern såväl för den som vill lära sig språket flytande. Thailändska språket är fascinerande och har funnits i mer än 7år. Standardthai är officiellt språk i Thailand.


Det thailändska alfabetet härstammar troligtvis från det khmeriska. Den har lektioner på thailändska symboler, siffror och den thailändska alfabetet för att lära dig thailändska omedelbart. Det finns en metod som hjälper dig att memorera alfabetet och koppla ihop den med ljud. Lära sig alfabetet i bilder. Den högsta tröskeln brukar oftast vara den komplicerade skriften som förekommer i Thailand.


Lära sig thailändska alfabetet

Uttalet i sig kan i vissa fall även vara komplicerat. Det gör inget om man uttalar fel, thailändarna uppskattar oftast att man anstränger sig att lära sig deras språk. Alla som vill lära sig thailändska borde lära sig alfabetet så snabbt som möjligt. Klicka för att se resterande.


Allt är gratis, och de använder sig av ett system där man får välja bilder eller meningar för varje bokstav (om man tar en kurs i det thailändska alfabetet ) som man sedan lär sig att associera med just denna bokstav, vilket i sin tur gör det lättare att komma ihåg. Att skriva Thai med västerländska tecken fungerar i bästa fall iblan men försök inte att utveckla kunskaperna utan att lära er Thai tecknen, det blir bara fel. Framförallt om man är svensk och har en engelsk lärobok. Det tar dessutom bara någon månad att lära sig de tecknen. Det kan också användas för att skriva sanskrit och pali.


Skriften härstammar ur det khmeriska alfabetet som i sin tur härstammar ur brahmi. Spel som lär dig läsa och skriva. Behärskar du bokstäverna och kan du ordningen mellan bokstäverna i alfabetet ? Med dessa lekfulla spel övar du upp din kunskap i svenska språket. Spelen passar förskolan, grundskolan och ändå upp till gymnasiet.


Först lärde jag mig mellan klass konsonanterna, sen hög klass konsonanterna och sist låg klass konsonanterna. Kursen verkar även vara mycket lämpad för äldre kunder eftersom man kan anpassa själv hur snabbt man vill lära sig. Dessutom är lärometoderna och didaktiken för programmet anpassade så att även äldre personer kan använda programmet. Jag är helt nöjd med er kurs.


Lära sig thailändska alfabetet

Jag har valt att skriva om grammatiska skillnader mellan thailändska och svenskan för att hjälpa mig att lära svenska genom att jämföra mitt modersmål och svenska språket. Andra thailändare som lär sig svenska, eller svenskar som vill lära sig lite thailändska , kan också ha lite användning av detta. Glosbe, online-lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. I denna avdelning av kursen skall ditt barn lära sig alfabetet fullständigt perfekt. Börja arbeta med detta så tidigt som möjligt.


Direkt när du ser att barnet är redo för det och vill. Vi har ett stort utbud av språkkurser, med språk som skrivs med det kyrilliska alfabetet : Bulgariska Kazakstanska Kirgiziska. Gramatikboken har min fru.


Detta är en mycket bra grund att lägga. Den är svår för thai då deras och vår grammatik skiljer sig mycket åt. Thai har svårt att förstå dessa om hon inte kan väldigt bra engelska då vår grammatik är närmare engelska.


Lära sig thailändska alfabetet

Du kanske först bör träffa henne,sen planera för er ev gemensamma framtid. Titeln borde vara Bokstavsnamn - så heter bokstäverna. Svenska lär hon sig lättast här. Och i instruktionen borde det stå Vet du vad alla bokstäverna i alfabetet heter? Fast allra bäst hade ju varit om ni ordnade en ny inspelning med bokstavsljuden istället för bokstavsnamnen.


Det är ju ljuden barnen behöver kunna när de ska lära sig läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg