onsdag 12 april 2017

Flirt tecken

Tecken på att personen inte alls är intresserad. Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. Om personen backar några steg från dig, flackar med blicken och står med armarna i kors är det kanske dags att gå vidare. En flirt är helt enkelt en interaktion mellan två personer där den ena, eller båda, på något sätt visar romantiskt eller sexuellt intresse för den andre.


Oftast sker detta på ett lekfullt och (åtminstone till synes) spontant sätt och det kan kännas som något som ”bara händer”.

Retsamma gliringar, ironiska kommentarer och indirekta komplimanger kan vara tecken på flirt , och glimten i ögat kan betyda mer än att ni bara har samma humor. Ett bevis för att din flirt har känslor för dig är om hen öppnar upp sig och berättar saker som är väldigt privata. Läs också: fördelar med att vara singel. Kroppspråk säger allt. Att någon lutar sig framåt, håller djup ögonkontakt och har stora pupiller är ett strakt tecken på en crush.


Med vokala mönster, även leta efter tecken på ångest och nervositet, inklusive stamning, stamning och att vara på en förlust för ord. Oavsett om du fånga en kvinna tittar på dig och sedan snabbt titta bort eller är engagerade i ett djupt samtal med henne, kan du upptäcka flirt tecken genom ögonkontakt.

Håll därför utkik efter andra tecken också. Fysisk kontakt är nästa steg och det kan vara väldigt små gester vi talar om. Bara att han nuddar vid din hand eller väljer att sätta sig nära dig när det finns andra alternativ. En möjlighet är att som kvinna fråga en manlig vän för att reda ut vilka tecken en man gör när han flirtar. Om du till exempel skriver :) omvandlas tecknen till en smiley-uttryckssymbol.


Om det finns någon attraktion i kroppsspråket. Kvinnor använder sig utav ca sätt (kanske inte alla vid samma tillfälle dock) att hon är intresserad. Du kan även läsa detta om förhållande tips. Letar du efter en sexrelation eller en snabbis? Vi kommer att matcha dig!


Flirtar du på en fest, på jobbet eller ute på stan har du god hjälp av kroppspråket. Om du däremot flirtar på nätet är det andra koder och tecken på intresse som gäller. Här kan du läsa mer om åtta av dem.


Personen i fråga skriver till dig ofta. Det kan göra att din flirt missförstår dig och dina intentioner, och tror att du bara är intresserad av sex.

Att spela svårfångad är din vanliga strategi när du är intresserad av en person. Du tar en evighet på dig att svara på sms, du avbokar dejter och ignorerar din flirt i flera dagar. När människor dras till varandra, istället för att säga det direkt, de ofta engagera sig i flirta, vilket är en lekfull och fräck sätt att förmedla känslor utan så mycket av risken. Men som dejta en medarbetare kan vara svårt, kan tecken på din kollega flirta med dig vara så subtil att du har problem att avgöra om hon är i själva verket, flirta med dig, eller flirt är bara i huvudet.


Ett gott tecken på din medarbetare agerar flirtig med dig är om han verkar vara betala en hel del uppmärksamhet till dig. Här kommer listan på de vanligaste och viktigaste tecknen för att ta reda på om hon är intresserad eller inte. Traditionellt har ett minst 90-tal tecken ytterligare funnits, så som åäö ׺ , men det har varierat mellan datorer och språk så sådana tecken har inte brukat användas i smileys. De har oftast inte funnits direkt på tangentbordet heller.


Alla symboler som hjärtan, blommor, pilar, objekt och mycket mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg