onsdag 12 april 2017

Don miguel ruiz fyra grundstenar

Don miguel ruiz fyra grundstenar

Köp boken billigare på Adlibris. Fraktfritt över 1kr - Beställ nu! I boken kan vi lära oss om de fyra grundstenarna , som leder till ett lyckligt liv. De är enkla och självklara. Toltekernas urgamla visdom erbjuder en samling effektiva levnadsregler som snabbt kan förvandla ditt liv så att du får uppleva frihet, verklig lycka och kärlek.


Don miguel ruiz fyra grundstenar

Det tror jag faktiskt är sant. Läs gärna Living with Less is the New Definition of Success där jag tycker bloggen ”Be More with Less” fångar resonemanget ovan väldigt bra. Chockad av denna upplevelse började han ett intensivt sökande inom sig själv. Genom hela livet ingår vi överenskommelser som håller oss tillbaka och leder till onödigt lidande. Den miguel Ruiz bok är som en vägkarta till upplustning och frihet.


Pris: 85:-Tyvärr saknar vi en text om denna bok. Boken ger ett ramverk att utvecklas inom och lära sig hantera rädslor, ångest och finna sinnesfrid. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.


I Befria tanken hjälper han dig att bli medveten om alla de outtalade överenskommelser du har skaffat dig genom åren, och som formar din verklighet och påverkar din framtid. Jag vill att du ska förena dig med mina ord i ditt sinne och i ditt hjärta, att du ska känna ett mycket starkt band av kärlek. Ny svensk upplaga i pocket uppl. Ett känslomässigt gift. Nu lanseras hans senaste bok De tre frågorna - hur du hittar och kontrollerar din inre kraft.


Don Miguel Ruiz är en internationellt uppskattad författare. Familjen väntade sig att Miguel skulle tillägna sig dess urgamla kunskapsarv och ägna sig åt healing och undervisning och föra vidare toltekernas mystiska kunskaper. Men Miguel lockades av det moderna livet och studerade till läkare. En nära-döden-upplevelse förändrade hans liv. Fyra grundstenar till ett bättre liv book.


Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska. Den guide till personlig frihet. Se alla annonser från Mikael Larsson. Minns att den berörde mig när jag läste den. Slogs av budskapets enkelhet.


De fyra överenskommelserna är ett verktyg för omvandling, som gör det möjligt att sluta döma, framförallt dig själv, och börja tillämpa ett annat sätt att leva. Sedan dess har han skrivit flera böcker fyllda med insikter, många av dem internationella bästsäljare som t. Han växte upp på den mexikanska landsbygden med sin mor som var curandera (healer) och sin morfar som var nagual (schaman). Hans visdom är hämtad från Teotihuacán, ”platsen där människan blir Gud”.


Don miguel ruiz fyra grundstenar

Upplagd av Peter Midas kl. Inga kommentarer: Skicka en kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg