tisdag 4 april 2017

Comviq kontant surf

Om du surfar mycket kan du köpa mer surf här. Behöver du hjälp med fakturafrågor, hur du aktiverar. Ring billigt till utlandet. Comviq har superbilliga. Priser för utlandssurf.

Här ser du vad det kostar att surfa. Vi delar mobilnät med Telia,. Där hittar du mycket nyttigt och kan däribland tanka ditt kontantkort väldigt smidigt. Här har du länk till iOS och för Android hittar du här.


Logga sedan in och börja tanka! Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång med ditt kontantkort, olika sätt att Tanka, information kring priser och mycket mer! Vill du skaffa ett vanligt kontantkort till din surfplatta väljer du hur mycket surf du vill ska ingå högst upp i jämförelsetabellen och på så sätt kan du jämföra och hitta ett vanligt kontantkort som passar dig.

Vill du hellre skaffa ett mobilt bredband kontant bör du jämföra mobilt bredband kontant från olika operatörer. Du väljer själv den surfnivån som passar dig bäst. Du kan välja mellan GB, GB och GB. Från dess att du laddar på ditt kontantkort är surfen tillgänglig i dagar. Här hittar du svar på frågor kring mobilsurf, får koll på olika inställningar för surf , prisinformation, hjälp med funderingar kring förbrukning och en massa annat.


Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. I appen kan du enkelt se över hur mycket surf du har kvar och ladda på ny surf när den har tagit slut. Kontant mobilt bredband följer samma principer som kontantkort till mobilen.


Du laddar på kortet med den surf du behöver och kan sedan surfa fritt i dagar så länge du har surf kvar. Abonnemang eller kontantkort? Vi har även telefonkort med förbetald samtalspott för billiga internationella samtal med IDT. Tänk på att många operatörer erbjuder fri eller begränsad surf i din mobil om du laddar på en högre valör. Hur mycket det kostar att ladda på kontantkortet beror på hur mycket surf du vill ha.


Testa en prisplan och byt om den inte passar. En stor fördel med kontantkort jämfört med mobilabonnemang är att du enkelt kan byta prisplan om den nuvarande inte passar dina surf - och samtalsvanor. Det gör att du kan testa om en viss surfmängd räcker.

Ladda ditt kontantkort från Telenor direkt på webben eller via vår app Mitt Telenor. Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis. Notera att samtalstid köpes till separat, fråga din närmaste butik för tillgängliga belopp.


Du behöver datatrafik för att surfa , maila och streama musik på mobilen. Idén är bra, det är inte alla som surfar så mycket alla dagar iveckan. Ett exempel på när det är särskilt bra är när man är på semester och inte har något bredband på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg