fredag 14 april 2017

Logga in på office 365

Logga in på office 365

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på Surfplattor. Making The World Of Offices Simple. Call Us For Free, Impartial Advice.


Det finns på alla dina enheter. På datorn, surfplattan och telefonen. Det här kan vara det personliga Microsoft-konto som du har kopplat till Office , eller användarnamnet och lösenordet som du använder med ditt arbets- eller skolkonto.


Du kan ta reda på vilken tjänst du har utifrån den e-postadress och det lösenord du loggar in med. Om du till exempel använder ditt outlook. O3Home, Personal eller University. Läs mer eller titta på ett videoklipp om hur du loggar in på Office 365.


Utbildning: Du kan skapa ett nytt konto för att logga in på Microsoft Office 3eller använda den e-postadress som du skapat för Xbox Live, Skype eller Outlook. Innan du kan logga in på Office 3med tvåstegsverifiering måste din administratör aktivera det för din organisation och sedan måste du konfigurera dina verifieringsmetoder. När det är gjort är det bara att logga in! Installera eller installera om Office på din enhet.


Endast för Office 3-prenumerationer: Inaktivera Office på enheter som du inte längre använder, förnya Office 3och hantera dina betalnings alternativ. Om du har Office 3Home kan du dela din prenumeration, eller om du inte är ägare, se vem som delar med dig. När du loggar in på ditt Microsoft-konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft-kontot kan du hantera allt från en plats. Med ett användarnamn och lösenord når du alla filer, foton, personer och annat viktigt innehåll, från Office och Windows till Xbox och Skype.


Logga in på office 365

Logga in och sätt igång. Collaborate for free with online versions of Microsoft Wor PowerPoint, Excel, and OneNote. Save documents, spreadsheets, and presentations online, in OneDrive.


Skicka dina filer och foton till OneDrive och kom åt dem på alla enheter, var som helst. Microsoft OneDrive Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Få tillgång till alla favoritprodukter och -tjänster från Microsoft genom en enda inloggning. Office 3är en molnbaserad prenumerationstjänst som omfattar de bästa verktygen för dagens arbetssätt. I Office 3kombineras klassledande program som Excel och Outlook med kraftfulla molntjänster som OneDrive och Microsoft Teams, vilket ger alla möjlighet att skapa och dela var som helst på alla enheter.


Logga in på office 365

Det går även att använda flera metoder till ett och samma konto. Om du avslutar din prenumeration på Office 3Home eller Personal kan du fortsätta använda Office och eventuella tjänster som du prenumererar på till slutet av prenumerationsperioden. Efter prenumerationsperiodens slut kan du fortfarande öppna och skriva ut Office -dokument, men du kan inte redigera dem eller skapa nya.


Med OneDrive är du ansluten till alla dina filer i Office 3så att du kan dela och samarbeta var du än är, samtidigt som du skyddar ditt arbete. Lagra, få åtkomst till och upptäck enkelt både personliga filer och delade arbetsfiler i Office 3, inklusive Microsoft Teams, från alla dina enheter. Håll dig uppdaterad på alla enheter med de senaste versionerna av Wor Excel, PowerPoint med mera. Kommunicera effektivare Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten, samtal och webbkonferenser. Om du vill logga in som administratör måste du ha ett användarkonto på datorn med kontotypen Administratör.


Om du är osäker på om det konto som du har på datorn är ett administratörskonto kan du kontrollera kontotypen efter att du har loggat in. Vad du ska göra beror på om datorn ingår i en domän eller arbetsgrupp. Du kan räkna Windows-hybridenheter, till exempel Microsoft Surface Pro, som antingen en PC eller en surfplatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg