tisdag 4 april 2017

Phi phi boende

Boka Boenden i Phi Phi -öarna, Thailand! Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Phi Boende Boka nu, betala senare.

Koh Phi Phi erbjuder ett stort antal boenden i olika prisklasser. På plats kan man hitta väldigt enkla boenden, för väldigt lite pengar. Se hela listan: Semesterorter - Ko Phi Phi Don. Phi Phi Cliff Beach Resort erbjuder 4-stjärnigt boende i Tonsai Bay-distriktet i Phi Phi Don.


Här bor du bara 6meter från Ton Sai-Bukten. Denna resort erbjuder gratis WiFi och en utomhuspool. Vi bodde i rum med direktutgång till poolen.

Hotellet är fräscht och bra. Stort hotellrum med litet pentry och väl tilltaget badrum. Andamansjöns azurblå vatten och lena sandstränder gör det till ett riktigt paradis. En paradisö utan bekymmer och måsten. Long Beach, eller Hat Yao som den egentligen heter är ett alternativ för dig som vill bo lite lugnare och mer ostört.


Det finns ett bra utbud av boende , ett antal restauranger. På kvällen kan du promenera ostört längst stranden. Det tar ca min med longtail in till Byn.


Phi Phi Nice Beach Resort ligger i Phi Phi Don och erbjuder boende vid stranden, bara ett stenkast från Ton Sai-stranden. Resorten har bland annat en bar, en trädgård och eget strandområde. Turister gillar stränderna i Ko Phi Phi.


Läs riktiga recensioner - boka nu! Folk väljer att resa hit för den avslappnade stämningen. Tre av de populäraste besöksmålen är Tonsai-piren, Ko Phi Phis utsiktspunkt och Ton Sai Bay.


I Ko Phi Phi finns 1hotell och andra boenden att välja mellan.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Ko Phi Phi. Att boka flyg och boende samtidigt är riktigt enkelt med Expedia. Med pengarna du sparar kan du uppleva lite mer när du är i Ko Phi Phi. Inga bokningsavgifter. Om du har valt Phi Phi för att få uppleva ett exotiskt Ibiza så kan de norra delarna av stränderna vara det utmärkta läget.


Här kliver du rakt ut i strandfesten under kvällar och nätter, och på dagtid så kan du vila ut på den kritvita stranden vid havets brus. Man kan bo mer eller mindre bekvämt på ön. Phi Phi Island is renowned for its.


Phi Phi Island Village Beach Resort offers an authentic Thai island experience, whilst maintaining a high level of luxury and comfort. Phi Phi Island är en underbar ö för eftertänksamhet, lugn och ro samt erbjuder underbara förhållanden för sol, bad och en del vattenaktiviteter. Det är enkelt att ta sig hit, färjorna går regelbundet och det finns en rad olika alternativ för boende att välja på, från det enklaste till boende i mer exklusiva bungalows.


Hitta din utbildning eller kurs inom Ekonomi, Juridik, Human Resource eller Research.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg