tisdag 11 april 2017

Att göra i phuket när det regnar

Att göra i phuket när det regnar

Fantastiska Erbjudanden i Phuket. Det kan vara ett tecken på att det är på den platsen vattnet åker ut och det är där det i så fall är som farligast. Det är mycket lätt att ta sig runt på Phuket även om det är en av, eller den dyraste, delen i Thailand att åka tuk-tuk eller taxi på. Minimipriset för tuk-tuk är normalt 200bath. Saker att göra rankade efter hur bra vi tycker att de passar den här kategorin.


Boka online Högst rankade intressanta platser eller rundtursarrangörer visas sedan, och sådana där det finns minst en bokningsbar rundtur eller aktivitet på TripAdvisor lyfts fram. När det regnar på Phuket så vräker det verkligen ner. Regnskurarna är korta men intensiva. Som tur är håller sig temperaturen ändå kring grader, och en plastponcho kostar inte många baht i den lokala supermarketen eller på 7-Eleven. Här är några tips på vad du kan göra när det inte är läge att ligga vid stranden.


Vad är det som händer med vår planet - kollar på prognoserna varje dag och de visar bara regn, regn och åska över Phuket och Krabi som Vi funderat på att åka till i slutet av Mars, det går ju mot regnperiod men det har ju typ regnat där redan i december och det verkar aldrig sluta? Det regnar ju ihärdigt idag. Barnen börjar bli otåliga. Baqrnen är och år.


Jag fick en liten fråga om vad man ska göra regniga dagar då humöret dalar. Det finns hur mycket härligt som helst att göra när det regnar. När jag var liten brukade jag vara ensam ganska mycket. Och regnade det så stängde jag in mig på rummet och lyssnade på Chopin och läste böcker på.


Okej, nu är vi här igen. Sommaren är här men vädret tycks inte riktigt ha fattat det. Visst, det är väl hyfsat varmt, men hur kul är det att gå och bada eller äta glass när det regnar och är mulet? Här kommer en samling av saker du kan hitta på när du har semester men vädret suger! En relativt okänd men rolig aktivitet är att åka wakeboard på Phuket Cable Ski i Kathu.


Att göra i phuket när det regnar

Här finns en stor bana som passar både nybörjare och proffs. Att balansera på en skida samtidigt som du håller i ett handtag som drar dig runt vattenbanan ser enklare ut än vad det är. Det är när det regnar man kan göra allt det där som man brukar välja bort när solen skiner.


Besöka muséer, hembygdsgårdar eller andra lokala sevärdheter. Ingen kommer givetvis att nämna ordet shopping, men ger man sig ut till shoppingcentra en regnvädersdag funderar man på om det inte finns några som jobbar. Mellan museibesök och shopping är det ofta skönt att sätta sig en stund. Kafékulturen är vitt spridd över Göteborg så det är lätt att hitta ett hål i väggen som till exempel Bar Centro eller mer klassiska fik som Café Kringlan och Café Husaren i Haga. Saluhallen är ett bra tips när det regnar.


Din annars händelserika vardag blir lite gråare och du har glömt vad man kan göra när det inte längre är sol utomhus. Vi har listat tolv saker du kan göra när det regnar ! Och gör du allihop lovar vi en precis lika händelserik dag som om solen lyst starkt på. Oavsett om du är bra eller dålig på bowling så måste du erkänna att det är tillfredsställande att kasta iväg det där bowlingklotet och hoppas att det träffar några av de tio käglorna. Lägg till en möjlighet att skratta åt kompisarna i bowlingsskor och någon god dryck så kan det bli en toppendag. Det var allt från mig och mina bästa tips på saker att göra i London på vintern eller när det är dåligt väder och regnar och är kallt.


Om du har fler vinter-tips för London får du gärna dela med dig i en kommentar här nedan! Kanske är det dags för lite bowling, galleriashopping eller en skön heldag på spa? Eller varför inte göra det i klassiskt stuk och gå på museum eller leta upp en mysig biograf? Nedan hittar du garanterat en aktivitet som muntrar upp när det regnar som mest.


Gör det tillsammans och ta er tid att umgås mer med varandra. Se till att rensa, städa, sortera nu när ni har tid och inte vill gå ut i regnet. Här kan du läsa om tips att göra under sommaren när det inte regnar. Nej, det är inte okej.


Vi vill ha mer sommar. Mulna sommardagar kan vara perfekta för lekparkshäng men när det regnar nästintill horisontellt vill vi helst vara inne. Att vara inne en hel dag är sällan helt oproblematiskt och det kan därför vara bra med lite tips och idéer på aktiviteter att göra inne när det regnar. Här är en lite udda aktivitet som du troligtvis inte hittar på andra listor med klassiska saker att göra när det regnar på semestern.


Att göra i phuket när det regnar

Leta upp filtar att hänga för fönstren om det behövs. SAKER ATT GÖRA NÄR DET REGNAR ManfredErlandsson. Jag lägger ut nya videos varje måndag och gör allt för att underhålla er.


Att göra eld när det regnar. Så här gör man om det regnar. Tänk bara på att skydda tändet väldigt noga från droppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg