torsdag 6 april 2017

Hur ska man prata med en tjej

Denna artikel tar upp hur man pratar med tjejer , med syftet att lära känna varandra och bygga upp en relation, d. Ifall du är intresserad av att prata med killar istället har vi en guide för det här. Allvarligt nu - det är nog inte lämpligt att bara börja prata med en främmande tjej på stan. Eller befinna dig på ett ställe där det finns något näraliggande att prata om.


Gym är också ganska svårt, tror jag.

Hur kan man snacka med en sån tjej har du några tips om hur man kan flörta lite eller bara få henne att prata lite med en om man går ditt och köper en kaffe till exempel. Bara för att kanske veta vem hon är och lära känna henne lite. Behöver inte leda till dejt osv eller något sånt.


Bara allmänt prat eller något sådant. Jag har problem med att komma på vad man ska prata om när man sitter med en tjej. Egentligen är jag inget blyg eller något sådant det är bara grejen att komma på samtalsämnen. Förstår inte hur det kan vara så svårt.


Hur ska man börja konversationen?

Sen då, vad ska man prata om? Det är ingen teoribok utan syftet är att ge en mängd konkreta tips om hur man tar kontakt och pratar med en tjej. Hur man får hennes telefonnummer utan att behöva be om det, varför man inte ska bjuda på drinkar, när det är dags för första kyssen och vad man gör på första dejten. Efter bion är slut, visst då kan man prata lite om filmen om hur den var.


Men sen blir det lätt att det stannar där och man skiljs åt. Jag vill inte förstöra något för dig nu, men om detta är din första träff med en tjej du tycker om så kommer den INTE bli perfekt. Hur mår du” som snabbt kan bli ganska tråkigt och som sällan leder någonvart. Det finns många teorier kring när det är som bäst att smsa en tjej , hur länge man ska vänta på att svara och så vidare.


En kvinna kommer endast att vara intim med en man hon känner, litar på och bryr sig om, och detta kan endast uppnås med att ta tid att lära känna henne genom vänliga samtal. Erkänna inte bara att du gillar henne, och bli helt tyst. Om du pratar med henne någon gång och då, då hon vet att du fortfarande gillar henne. Du kan lätt komma in på ämnet genom att först börja prata om skolan och därifrån leda in frågorna på till exempel om hon var populär i klassen eller inte. Jag tror inte det räcker med att träffa henne bara iskolan.


Och tack så mycket för allt stöd och kommentarer jag får av er och imorn ska jag försöka fråga henne om vi skulle kunna träffas någon dag och göra något efter skolan! Ses imorn jag är väldigt tröt! Man får inte heller vara för tystlåten samtidigt så får man inte öppna sig helt.


Hur man prata med en tjej som sitter bredvid dig Låt oss inse det.

Vi kvinnor kan vara en skrämmande ras. Naturligtvis är inte alla tjejer likadana, men det finns ändå några tips eller regler som kan vara bra att hålla sig till när man ska prata med tjejer. Att prata med tjejer är inte alltid det allra lättaste.


Men hur svårt kan det egentligen vara att ta det där första steget, och faktiskt få igång en konversation med någon? Väldigt svårt, uppenbarligen… Vad ska man skriva till en kille eller tjej man är intresserad av? Många nöjer sig därför med ett enkelt ” Hur är läget?


Du ska visa att hon är betydelsefull, du behöver inte säga något. Dessutom att du kan lyssna om hon vill prata av sig. Oftast så lämnar tjejer sin partner för att de inte har en bra kommunikation med sin kille.


Tjejer älskar att prata. Om du inte har några problem med det, måste du påminna dig själv med ett par saker. Vet inte vad jag ska snacka om eller vad för samtalsämne jag ska ta upp för att inte verka ointressant. Vill helst inte snacka jobb då jag vet att jag är den femtielfte killen som gör det. Vill hitta något mer intressant samtalsämne och hur kommer jag in på det spåret i så fall?


Det är inte så konstigt om man inte vill gå fram till flera personer som står i en klunga (eller det kan räcka med att det är två-tre stycken), speciellt inte om man ska prata med någon av motsatta kön som man är intresserad av. Och SPECIELLT inte om man är blyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg