fredag 7 april 2017

Klarna butik

Butiker - Prisvärda möbler och inredning på nätet! Handla tryggt på Chilli. Alltid låga priser på Chilli. Implementeer gespreid of achteraf betalen op je site met de Mollie Klarna betaaloplossing.


Vi hjälper dig som butik med alla dina frågor. Har du gjort ett köp med Klarna ?

Vänligen besök vår kundtjänstsida. Formulär för butiksändringar här. Dela din feedback med oss här. Vill du börja sälja med Klarna ? De mest smoootha butikerna i Sverige låter dig betala med Klarna. Kolla in var du kan betala online eller i butik.


Glöm inte att med Klarnakortet. Allt vi gör, gör vi för att göra det mer smoooth för dig att shoppa, men inte bara online! Betala med Klarna i butik.

Shopping ska vara enkelt överallt, även i fysiska butiker. Välj om du vill betala senare eller dela upp din betalning utan att behöva vänta med ditt köp eller ansöka om krediter. Fråga bara efter Klarna i kassan. Sammanfattning kring Klarna och om butiker med Klarna.


Om du köpt via Klarna tidigare så vet du kanske redan om hur pass smidiga och enkla det är att köpa via Klarna och deras betalningsmetod är en favorit bland många näthandlare både ifrån kundernas perspektiv och för e-handlarens. Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din shoppingupplevelse. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies villkor.


Du kan samla köp från ett stort antal butiker som samarbetar med Klarna på ett och samma konto. Klarna Checkout gör det riktigt enkelt för dina kunder att handla hos dig. Och ju enklare det är, desto nöjdare blir de och desto mer säljer du. Det hänger liksom ihop.


Detta kan kännas ganska surt för den som gillar att handla över nätet eftersom det ibland kan kännas svårt att hitta det som man söker i en butik utan Klarna. Men ett alternativ kan då istället vara att köpa på faktura från butiker utan Klarna. När du köper i butiker utan Klarna så har du ett väldigt stort utbud att välja på, kläder och skor är vanliga varor att köpa på nätet eftersom dom tar lite plats är de dessutom enkla att transportera hem till din adress för butiken. Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen.


The Klarna app requires JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser. Klarna tar hela bedrageri- och kreditrisken om kunden inte betalar.


Privatkunder som företagskunder.

Erbjud lika smidig köpupplevelse både för privatpersoner och företagskunder. Som standard kommer din webbutik med automatisk sökmotoroptimering, mobilvänlig, designfrihet, snabbkassa och mycket mer som gör butiken komplett. Tjänsten Harmoney från Pulsen Retail sammanför e-handel och butik , logistik, inköp och ekonomi i en gemensam lösning och ligger därmed långt framme kring att stötta handlare kring omnikanal och unified commerce.


Bli inspirera få erbjudanden och skapa din egen önskelista. Alla butiker online på ett och samma ställe. Och behöver du returnera en vara så gör du även det enkelt i appen.


Nu kan du shoppa från alla dina favoritbutiker och betala med Klarna även från butiker som inte är anslutna till oss. Genom att logga in godkänner jag Klarnas Användarvillkor och bekräftar att jag läst Klarnas Dataskyddsinformation. När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt.


Ett utav de största fakturabolagen i Europa är svenska Klarna som med sin Klarna Faktura erbjuder privatpersoner att kunna slutföra köp och handel via faktura på nätet. Klarna har dessutom fördelaktiga sätt att kunna omvandla fakturan till Klarna Delbetalning även om man först har beställt på faktura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg