torsdag 13 april 2017

Rörhållare klädstång

Skogs- och trädgårdsmaskiner från kända varumärken. På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa. Vridbar rörhållare med gavel Ordning och reda i garderoben!


Kromad hållare till klädstång.

Dessa två rörhållare är för montering av k lädstång mellan två väggar. Fästena skruvas direkt i vägg med medföljande skruv. Rörhållare eller rörfäste för mm rör i obehandlad mässing. Välkommen in till Sekelskifte och våra krokar och hängare i gammaldags stil! Köpinformation, leverans och returer.


Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp.

Här finns ett stort utbud av krokar - enkla som dubbla. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Om Konsumenten väljer leveranssätt. Kom igång med Elfas Klick-in system!


Detta kit kommer med två 60-sektioner som innehåller bärlist, hängskenor, trådhylla och en klädstång. Kombinera med fler inredningsprodukter i 60-bredd för att skapa förvaring som passar dina behov. Bildresultat för klädstång mellan två väggar.


Hatthylla Vi håller på att bygga en hatthylla. En sats innehåller korgar, väggskenor, konsoler, skohållare, hyllplan och klädstång i olika kombinationer. Används med fördel tillsammans med våra mm rör i mässing (se nedan under relaterade produkter) för att bygga en fin klädstång , köksreling eller handdukshängare, etc.


Den obehandlade mässingen mörknar och åldras naturligt med tiden. Konsolerna monterar du enkelt genom att haka fast dem i häng- eller väggskenor och därefter kan du lägga på hyllplanet. Konsolens rörhållare låter dig också hänga upp en klädstång. Stången kan monteras på många sätt, mellan två väggar, i konsol under hyllplan, mellan två backstativ samt mellan backstativ och vägg.


Klädstång med många möjligheter.

Letar du efter att använda ett snyggare rör som klädhängare? Kanske en snyggare reling till ditt terass-staket? Vi har det mesta inom Rör och Rep.


Många behöver absolut det åt de sysslor de lär varje dag. Detta rörfäste är gjort utav olackad polerad mässing som mörknar och åldras naturligt med tiden. Diameter fäste: mm Mässingsskruv medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg