tisdag 25 april 2017

Aktiviteter i stockholm för par

Som en minisemester till Frankrike. Boule, middag och spontanskratt! Välj det som passar er bäst. Boka aktiviteter på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Idétorka har vi alla då och då.


Aktiviteter i stockholm för par

StockholHitta toppsevärdheter och aktiviteter. Ibland behöver lite inspiration helt enkelt, för att ta vara på stunderna tillsammans med våra nära. Därför brainstormade jag med mig själv ett par minuter och försökte utmana mig i hur många aktiviteter jag kunde komma på så snabbt som möjligt. Resultatet blev dessa saker.


Här finns över 2olika roliga aktiviteter att välja mellan. Helt enkelt något för alla. Vi tipsar om olika sporter som t. Ballbreaker eller O´Learys för att kombinera både mat, dryck och aktiviteter – perfekt för familjen.


Det här är upplevelserna för dig som vill ge bort något mer udda. Som Wingsuit, Live Room Escape, Pole dance, Takvandring eller Provkör grävmaskiner. Vi har alla aktiviteter för barn på. Hur levde paret von Hallwyl, Sverige rikaste par , för hundra.


Sätt guldkant på er konferens, gör er kick-off oförglömlig. Aktiviteter för stora och små. Kombinera exempelvis en omgång shuffleboar racing och bowling med ett besök i den amerikanska restaurangen. Fritid för alla syftar till att barn och ungdomar med funktionsnedsättning ska ha möjlighet att delta i fritidsaktiviteter utifrån sina egna förutsättningar. På all ställen finns aktiviteter för ungdomar och barn från till år.


Läs mer om MoRå på deras hemsida. Stjärnskåren - Nykterhetsrörelsens scoutförbund. De arbetar för att barnen ska bli goda samhällsmedborgare. Smaka, upplev, se och känn. Möjligheterna är nästan oändliga – hela stan är full av aktiviteter som väntar på dig.


Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Och inte bara för dig som har en fet plånbok, det finns faktiskt en hel del riktigt roliga aktiviteter som är helt gratis. Låt oss titta på några roliga tips för den som behöver inspiration till nästa kick-off eller kompisträff.


Aktiviteter i stockholm för par

Oavsett om ni planerar för en aktivitet på stan, eller om ni söker efter en gruppaktivitet att utföra på kontoret, har vi spännande koncept att erbjuda. Teambuilding skapar samarbete, lagkänsla, effektivitet och tillväxt. Det en rak motsats till något kostsamt och onödigt.


Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den januari skickas det nya vårprogrammet ut. Det är fortfarande helguppehåll. Kansliet öppnar januari.


Välkommen till nya aktiviteter ! Gillar du adrenalinkickar, G-krafter, sköna spa:n eller att kittla smaklökarna? Hos oss hittar du dessutom den perfekta presenten eller julklappen till familj och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg