torsdag 20 april 2017

Hammerfall silja

Hammerfall silja

Hammerfall live erleben. Zum Ausdrucken oder per Post. Pop-Konzerte live mit Eventim! Jetzt Tickets sichern! Zakk Sabbath gästar Rock the Boat med sin turné “In Honor and Celebration: Years ‘O DOOM” Under timmar förvandlas fartyget Galaxy till en kokande rockfestival.


Här kan du njuta av god mat för både stora och små, ta en drink i baren eller dansa tills solen går upp. Varje dag finns pianist och liveband ombor och du kan alltid delta i spännande aktiviteter som musikquiz eller karaoke! Under året förvandlas fartyget Galaxy till en kokande Rockfestival. Nytt för detta år är att vi går till sjöss! Och det kan ju inte bli värre än när jag fick inflammation i svanskotan och inte kunde sitta, säger gitarristen Joacim Cans.


Det märker vi när vi spelar nya låtar. Folk tar dem på allvar, i stället för att gå på kisspaus. En stenhård resa som du inte får missa. Fyra scener med hur bra rock som helst. Dalhalla är idag en internationellt etablerad spelplats och bl.


Hammerfall silja

Det var så ruskigt kul sist vi spelade på Rock The Boat att vi bara var tvungna att göra det igen. Evenemanget går av stapeln den oktober, och all. Sveriges bästa nyhetssajt med nyheter, sport och nöje!


Vi är väldigt stolta att presentera årets galnaste kryssning Rock the Boat! Att åka på en rockkryssning innebär 23-timmar i sann festivalanda. Hitta Takida tourdatum, Takida biljetter, spelningar och uppträdanden såväl som andra spelningar du kommer att vara intresserad av, endast på Last. Förutom oss kan ni se HAMMERFALL , D-A- The Sweet, P Floy Lizette m. Samtliga tider är i Svensk tid! Mia Lexie spelar på gågatan och välkomnar våra gäster 16.


Pub-taket Tony Krantz Band 20. Silja Terminalen Incheckning 15. Vi körde återigen en 36-timmars kryssning. Fokus var som vanligt på att partaja, umgås och dansa.


Många hängde med bussturen till MC-mässan i Helsingfors på lördagen. När det gäller underhållningen var det en blandad kompott som brukligt. Det är en kryssning där stora artister inom rockmusikens värld uppträder. En riktig höjdare blir också The Fooo Conspiracy som un­ der sportlovet kommer ge två konser­ ter på Symphony mitt på den stora shoppinggatan (Promenade). Welcome back to Instagram.


Inte minst för deras ­rasande bra livespelningar som under de senaste två decennierna gett dem en trogen publik. Nu välkomnar vi dem ombord! Maxad underhållning utlovas. Klassisk rock, hårdrock, metal och lite blues - något för alla smaker. Rent och snyggt, säkert och tryggt.


SILJA ERBJUDER VÄLKOMSTPAKET ATT TA MED TILL HYTTEN. BETALNINGS- OCH AVBESTÄLLNINGSVILLKOR FÖR BOKNINGAR 1-PERSONER Bokningar måste betalas inom dagar från bokningstillfället, dock minst dagar före avresa Bokningar som görs mindre än dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg