torsdag 5 mars 2015

Träffa den rätta

Ofta kommer den här känslan väldigt tidigt i relationen – du bara vet. Du får en känsla av att du har hittat det du länge letat efter och kan avbryta sökandet. Källa: Psychology Today.


Den här artikeln publicerades ursprungligen på Femina. Detta är ett tal som handlar om ” den rätta ” och som passar att hållas till brudparet som gjort slag i saken och gift sig rätt så snart efter att de träffats. Att träffa ”den rätta ”.

Detta tal innehåller 3ord och tar minuter och sekunder att framföra. När man träffar den rätta så vet man det garanterat. Men för att komma dit kommer du säkert ha träffat några av de här personerna. Kan man träffa den rätta på nätet? Den frågan får relationsexperterna ständigt.


Här listar parterapeuten Randi Gunther tydliga tecken på att er relation kommer att vara för evigt. Det känns annorlunda Många som träffat sitt livs kärlek berättar att de nästan kände sig lite förvånade när de träffade sin partner för första gången. Eller överhuvudtaget träffa en livspartner.

Inte för att jag inte försökte. Internet, blinddates, klubben klockan 04. Ständigt med hjärtat fullt av hopp, men utan tro. Känslan när han fick träffa sin son igen var så stark att han inte kan beskriva den. Sanna: Hur ofta får fångar i Guantanamo träffa sina advokater?


Senare samma sommar råkade min nygifta väninna och jag träffa på en annan familj. Under torsdagen skulle mamman träffa ett av barnen vid ett övervakat möte på hemmet. Utifrån de inledande meddelandena kan man sedan fortsätta kommunikationen.


Så småningom kan man träffas IRL (in real life), det vill säga öga mot öga. För många är det bara ett sätt att utvidga. Det är inte helt lätt att hitta den rätte eller rätta. Det är mycket som ska klicka och det är en hel djungel där ute. Hur vet man att man har träffat den rätta ? Ibland är kärleken blind – och man bortser från defekter för att man så gärna vill att det ska funka.


Men med hjälp av några enkla frågor kan man faktiskt få svaret. Träffa Den Rätta - Kontaktannonser och datingtjänst. Det har aldrig varit lättare att träffa människor.


Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är.

Den känslan, och vår kärlek, är obeskrivlig” fortsätter Stefan. Han berättar att hans barn säger att de aldrig någonsin sett honom så här lycklig. Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni. För att träffa den rätta behöver man en gnutta tur. Kanske träffar du den på snabbmatsköpet, kanske träffar du den när ni krockar med cyklarna.


Men den bästa taktiken är att du alltid försöker vara dig själv och uppträda på ett trevligt och artigt sätt men med mycket humor. När ska man egentligen träffa “den rätta ” och hur vet man att det är “ den rätta ” man har träffat? Det är stora frågor och det är dessutom frågor som vi kanske ställer oss själva nästan allt för ofta.


Nu slipper vi fundera längre. Vi på Mötesplatsen frågar idag våra singlar med kontaktannonser på vår dejtingsajt var de anser det vara. Kommer jag träffa den rätta snart? Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.


Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg