måndag 23 mars 2015

Baltic queen spa

Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Låt söndagen bli en vilodag. Kom till oss redan kl. Hitta det perfekta SPA med halvpension.


Baltic queen spa

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Du hittar enastående upplevelser i hela Sverige. Ge bort en oförglömlig present!


Härliga upplevelser, utsökt mat, shopping och avkoppling väntar dig under din kryssning med detta fartyg. När jag skrev att det liknar ett ”äkta kryssningsfartyg” så tänkte jag till exempel på att det finns hela fem ställen att äta på ombord: buffetrestaurangen, den ryska Aleksandra, gourmetrestaurangen, grillen och cafét. För dig som åker på en 40-timmars kryssning finns möjlighet att förboka inträde till vattenparadiset Aqua Spa.


Njut av relax och bad under dina timmar iland. Aqua Spa har en större pool, barnpool, två jacuzzis, poolbar och utomhuspool. Hytten: Vid varje tillfälle har vi bokat en svit.


Vi smiter ner till Sauna i hopp om att finna den lyxfaktor som pressmeddelandet skvallrat om. Men något fint spa hittar vi inte här, bara pool och bastu. Den glada överraskningen kommer med maten.


Förutom ett lekrum för barnen och ett PlayStation rum. Så har fartyget särskilda program för barn med specialutbildad personal på plats för att göra upplevelsen så trevlig som möjligt organisera alla typer av aktiviteter under överfarten, dett sker under alla skollv. Döpt av Mea Mehtonen och sjösatt.


Tider för framträdanden kan ändras. För slutgiltiga tider för framträdanden, kom ihåg att se efter i kryssningsprogrammet ombord. Vi har några behandlingar bokade och givetvis tänkte vi även passa på att se staden och äta gott. Har tidigare varit där men tror säkert att det finns fler guldkorn som man kan ha missat. Laivaston nuori kuningatar.


Baltic queen spa

Veelgi paremad ostuvõimalused: laeval on mitmed äsja avatud pidevalt uueneva kaubavalikuga poed. Laeval jätkub väärtuslikku ajaviidet igale eale ja maitsele. Lõõgastuda saab saunakompleksis ning Hera Salongis.


Saaristoristeilyartisti esiintyy kyseisenä päivänä Galaxylla klo 08. Baltic Princessillä klo 13. Located at the aft of deck 9. Tallink Silja AB är det ledande.


There are in total cabins of this category onboard. På pappersinbjudan står det nämligen att passagerarna kan koppla av i fridfull miljö i fartygets spa -anläggning, vilket förstås fick mig att hoppa högt av glädje och iver precis som jag alltid gör när jag får nys om ett nytt spa ! Hon byggdes i Helsingfors på Aker Finnyards.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg