torsdag 26 mars 2015

Familjerådgivning sollentuna

Du kan också jämföra deras tjänster och utbud via vår Jämförelsetjänst. Kyrkans familjerådgivning vänder sig till boende i Sollentuna och Upplands Väsby Erbjuder en lugn miljö och tar samtalet till hjälp att reda ut, klargöra och bearbeta relationsproblemen. Ger utrymme till att uttrycka och förstå egna känslor och behov samt till att ömsesidigt lyssna till varandra.


Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Alla kan få problem i nära relationer. Betea erbjuder familjerådgivning i Sollentuna !

Alla som lever tillsammans eller har levt tillsammans i en relation är välkomna till familjerådgivningen. Våra mottagningar finns i Stockholm City, Stockholm Södermalm, Sollentuna , Täby och Norrtälje. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare. Gäller ej boende i Stockholms stad.


Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning. Inga journaler skrivs. Boka din tid på respektive mottagning genom att klicka på Vasastan eller Sollentuna. Fyller du i din e-postadress får du en bekräftelse och kan enkelt avboka din tid om du behöver.


I socialtjänstlagen kap.

Med familjerådgivning avses i denna lag en verksamhet som består i samtal med syfte att bearbeta samlevnadskonflikter i parförhållanden och familjer. Hitta och få information om familjerådgivning i Sollentuna och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor.


För bokning kontakta Bahar Heidari. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Sollentuna. Gratis och utan förpliktelse!


Vi erbjuder familjerådgivning i avtal med Stockholm, Haninge, Huddinge, Österåker, Sigtuna, Dandery Lidingö, Täby, Tyresö, Järfälla, Solna, Sollentuna. Du som vill ha mer information och kommer från Sollentuna , klicka på nedanstående länk så får du mer information om vad som gäller för just er. Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare.


Nacka, Ekerö, Sollentuna , Solna, Stockholm, Täby, Dandery Huddinge, Järfälla, Lidingö och Österåker har infört kundval och vi har fått förtroendet att anordna familjerådgivning för Er som bor i dessa kommuner. Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket. Sollentuna kommun vill härmed bjuda in leverantörer att utföra familjerådgivning för kommunens invånare. Det går bra att boka tid hos familjerådgivningen innan du har fått ditt kundnummer.


Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er. Familje­råd­givarna har sekretess. Om du vill kan du vara helt anonym. Rådgivningen är frivillig och sker på initiativ av paret. Utmärkande för familjerådgivningen är att den är fristående från all annan verksamhet och att registrering och journalföring inte förekommer.


En del par söker sig till familjerådgivningen när de är i någon form av akut kris.

Det kan till exempel vara vid en separation som är initierad av den ena parten och som den andra har svårt att acceptera. Jag har tystnadsplikt och skriver inte journaler, om ni vill kan ni vara anonyma. Ni är välkomna att kontakta oss direkt, eftersom vi är listade hos dessa kommuner. I fokus är par och individers nära relationer och livssituation. Det kan vara par som vill förbättra sin relation och fortsätta leva tillsammans eller par där en eller båda vill separera.


Jag tar emot par för parterapi – familjerådgivning både de som söker privat samt att jag har avtal med åtta kommuner i Stockholms län när det gäller familjerådgivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg