fredag 13 mars 2015

Don miguel ruiz kärlekens insikt

Köp boken billigare på Adlibris. Fraktfritt över 1kr - Beställ nu! Din guide till frihet och glädje: Amazon. Mannen som inte trodde på kärleken. Jag vill berätta en mycket gammal historia om mannen som inte trodde på kärleken.


Don miguel ruiz kärlekens insikt

Det var en vanlig människa, som du och jag, men det som gjorde den här mannen speciell var han sätt att tänka. Han tänkte: kärlek existerar inte. Sections of this page. POPULÄRPSYKOLOGI Den här boken har blivit en liten bibel för mig.


Den är både lättläst och så genialiskt självklar. Om du förnimmer kärleken kan du förena dig med allt annat som utgörs av kärlek. Du kan bli vinden, eller regnet eller molnen.


Du kommer att inse att allt är perfekt just som det är. Resultatet av de två första insikterna är ett sinne som är fritt från parasiter och misstolkningar. Från toltekisk synpunkt är kärlek eller syfte den del av livet som gör energiomvandlingen möjlig. Kärlekens eller Syftets insikt. Varje handling vi utför blir ett uttryck av kärlek och kärlek i handling kan endast leda till lycka.


Få en knuff av bloggsökmotorn knuff. Böckerna finns oftast tillgängliga på språken Engelska och Svenska. Sedan dess har han skrivit flera böcker fyllda med insikter , många av dem internationella bästsäljare som t. Fyra grundstenar till ett bättre liv.


Han levandegör sitt budskap med hjälp av insiktsfulla historier. Fruktan är källan till alla de negativa överenskommelser vi har gjort med livet. Bortom fruktan : din guide till frihet och glädje. Medium, Tarot, Medial vägledning, Healing. Genom hela livet ingår vi överenskommelser som håller oss tillbaka och leder till onödigt lidande.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Om du bara vill läsa en enda bok i höst så välj då en som du kan ha nytta av resten av ditt liv! Miguel Ruiz , en Mexikans toltek har svaret på många människors mest existensiella problem, Vad är kärlekens drivkrafter?


Don miguel ruiz kärlekens insikt

Han menar att kärlekens motsats inte är hat, utan fruktan. Don Miguel lär dig: Hur du läker dina känslomässiga sår. Den kan alienera oss från den glädje som är vår fö.


Vår sanna natur består av lycka, frihet och kärlek ! Alias: don miguel ruiz , miguel ruiz och ruiz , don miguel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg