torsdag 26 mars 2015

Santorini resmål

Flexibla bokningsalternativ. Avboka fram till ett dygn i förväg. Din personliga guide på resmålet. Upptäck fantastiska upplevelser. Boka var du vill, när du vill.


Sök i förväg eller på plats.

Hitta den rätta turen på din resa. Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Specialpriser på dina Agodahotell. Läs omdömen och boka nu! Det finns flera vingårdar som erbjuder provsmakning och guidade turer längs vinrankorna. Kreta i det sydliga delarna av Egeiska havet.


Under antiken hette ön Thira, vilket också är namnet på den by från antiken, som grävdes fram på ön i det förra seklet.

Santorinis vulkaniska viner är verkligen en smakupplevelse. Den grekiska filosofen Platon har bland annat skrivit om detta i texter från 3f. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Hotellet består av flera byggnader och ligger centralt i Kamari.


Här bor du i fräscha rum inredda i blått och vitt, i klassisk kykladisk stil. Om dagarna kan du koppla av vid ett av fyra poolområden. Om du vill få lite lugn och ro finns en mindre pool, omgiven av gräs. De vita hotellen ligger inte bara fantastiskt vykortsvackert på en klippa, man har också utsikt mot solnedgången. Våra hotell är speciellt utvalda och många av dem kan du bara boka hos Ving.


Här hittar du alla våra resmål i Grekland Populära sevärdheter. Den rosa stranden Elafonissi är något som du inte vill missa när du är på Kreta. Snorkla i det turkosa, glasklara vattnet vid Anthony Quinn Bay på Rhodos.


Besök den lokala marknaden i Chania och smaka på det genuina Grekland. Det är ett av Greklands mest populära resmål och det är främst par och äldre som åker hit samt kryssningsfartyg som besöker ön över dagen. Detta lyxiga hotell finns i Fira. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har.


Ta en promenad på de bildsköna små gatorna och missa inte de magiska solnedgångarna på den vulkaniska ön.

Man kan ta sig vart som helst och tillbaka på samma dag. SAS och våra partner i Star Alliance flyger dig till fler än 1resmål i Skandinavien, Europa, Asien och USA. Här finns kokande källor, raserade ruiner och vidunderliga vyer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg