måndag 16 mars 2015

Ärtsingel

Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller vara delvis nedkrossade större stenar i naturgruset. Singel används med fördel på gårdsplaner, gångstigar och som dräneringsmaterial. Den här grusprodukten rekommenderas som överyta på trädgårds- och Parkgångar. Materialet levereras i samarbete med Ballast Sverige. Leverans sker i ett område från Norrtälje, Knivsta, Bålsta ned till Södertälje och Tyresö samt ut till Skurusundet (ej öar utan broförbindelse).


Gårdssingel, gångsingel eller ärtsingel , kärt barn har många namn.

Den här dekorstensprodukten är en klassisk syn i svenska trädgårdar. Vanliga användningsområden är t. Stenbolaget säljer gårdssingel i 8kg:s säckar som täcker en yta på ungefär kvm. Bergkross 0-mm Väggrus 0-mm, Slitlager 0-mm. Används vid bla betonggjutning, dräneringsarbeten m. Njae, du klarar dig nog inte från gräset, men det blir förhoppningsvis inte så mycket om du lägger så tjockt. Bakbar sand till leklåda samt putsning.


Däremot kommer du få ett elände att gå i, och köra på gruset, det är som att gå på en lös sandstrand!

Lägg max 5cm för att det ska vara dugligt att röra sig på! Hos oss på Åkersberga Lastbilcentral kan du köpa grusprodukter som natursten, ärtsingel och annan singel till lågt pris. Välkommen till Åkersberga Lastbilcentral AB.


Vi säljer och levererar sten och grusprodukter till företag och privatpersoner till låga priser. VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG? DKLBC AB är en sammanslagning av flera lastbilscentraler.


Produktblad Säkerhetsdatablad Byggvarudeklaration Skötselanvisning. Singel är inte en krossprodukt utan består av naturligt rundade stenar i sorterade fraktioner. Liksom hos makadam så kan man få singel i olika bergarter som påverkar dess utseende betydligt. De olika fraktionerna och sorterna har ofta produktnamn som gårdssingel, ärtsingel , etc. Sätertorps Grus är en ledande leverantör av grusmaterial på Strängnäsmarknaden.


Företaget marknadsför grus- makadam- bergkross- och jordprodukter. Det finns flera typer av grus, både av naturgrus och krossat grus, som passar till det översta lagret. När du köper Dekorsten och grus kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Stenarna är rundade av naturen och är naturliga både i form och utseende. Ladda ner vår prislista HÄR!


Naturgrus Storlek: 8-mm naturligt rundade stenar. Du kan även som privatperson avhämta material hos oss.

Alla våra material kan. Vi ställer stora krav på den som transporterar våra pumpstationer. Det är inte alla som klarar av att hantera gods som är fyra till fem meter brett. En partner att lita på – mitt i Mälardalen mgruppen AB är en av Mellansveriges främsta leverantör av logistik- transport- och maskintjänster.


Gropen kan vara obemannad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg