måndag 2 mars 2015

Blöjbyxa ull

Brett sortiment av textilprodukter. Se vårt utbud direkt online! Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet.


Drops Lima ( ull alpacka) 4mm 21m x 28v.

Drops Nepal ( ull alpacka) 5mm 17m x 22v. Drops Eskimo (tjockt ullgarn som även passar bra till kurad filt för vagn o dyl) 8mm 11m x 15v. En blöjbyxa av ull är ett utmärkt val att använda över en nattblöja, eller när barnet ska ha på sig samma blöja längre än vanligt (t.ex. en lång tupplur eller bilresa). Våra blöjbyxor av ull är gjorda av 1 australiensiskt finstickad merinoull och har fantastisk stretch i både midja och benöppning, så de passar över både tunna och bylsiga blöjor.


En sval, torr och luftig blöja i 1 ren ull. Rekommenderas vid eksem och blöjutslag då den andas mest av alla blöjor och håller torrt. Passar utmärkt för barn som kissar väldigt mycket och som sover långa nätter.


Ullfibern håller kvar fukten och håller lägre tempratur i byxan.

Guide till blöjbyxor av ull. Blöjbyxor av ull är det bästa valet för dig som vill ha en blöjbyxa som andas bra, håller tätt samt inte blir för varm. Det kan vara svårt att tro att ullblöjbyxor verkligen kan hålla tätt, men vågar du testa kommer du att häpna över hur bra det fungerar, det vågar vi nästan lova. Blöjbyxa i 1 ekologisk dubbelstickad merinoull. Elastiskt stickade muddar vid mage och ben skyddar mot läckage och håller blöjan på plats och ditt barn varmt.


Du kan sticka både en draupp byxa eller en ” ull wrap”. Exempel på gratismönster. Idag är det lite extra roligt att blogga! Jag har nämligen äran att presentera en alldeles ny design som jag jobbat med den senaste tiden.


Lilla Lisa heter mönstret! En stickade blöjbyxa med virkad volangkant, perfekt att använda som överdrag till tygblöjor eller som finbyxa på en bebis med engångsblöjor. För att byxan ska fungera som en blöjbyxa behöver den stickas i 1 (eller nära 1) obehandlad ull , gärna mjuk och mysig merinoull, och den behöver lanoliseras (beskrivning av hur du gör finns i bildspel). Handstickad blöjbyxa av extra mjukt ekologiskt lammullsgarn från svenska KRAV-godkända gårdar. Ull har en unik förmåga att suga upp fukt och kapsla in den så att ullen känns torr mot huden.


Ull är den klassiska blöjbyxan som har funnits under lång tid. Detta gör att ullen är vattenavstötande. Det vanligaste materialet i en blöjbyxa är PUL som står för polyuretanlaminerad polyester.

Tynn Alpakka Ull inneholder alpakka og ull. Lett som ull - varm som alpakka! Myk og holdbar kvalitet som passer godt til både liten og stor. Plagget må vaskes separat. Alpakka til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia.


Ull fra Australia og Uruguay. Våra ekologiska ull -blöjbyxor är tillverkade av tunn, mjuk merinoull och lämpar sig lika bra för spädbarn som för lite större barn. Vi erbjuder enkla blöjbyten med Disanas ull blöjbyxa som är ett alternativ till Disanas knytblöja.


Ullen är GOTS-certifierad. Väldigt mjuk och därmed perfekt för bebisens känsliga hud. Handstickade blöjbyxa av extra mjukt ekologiskt svenskt lammullsgarn från KRAV-godkända gårdar. Ekologisk blöjbyxa i mjukaste ull , att använda över tygblöja. Lämpliga även för väldigt små barn.


Den höga stickade midjan stoppar läckage och håller magen varm och go.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg