onsdag 4 mars 2015

Chatt för barn

Det är en hemsida för barn där all chatt är modererad vilket innebär att man inte får skriva dumheter till varandra och gör man det kommer moderatorer omedelbart. Har funkat bra hittills. Det jag gillar med dom är att de tar väldigt hårt på utbyte av information.


Du kan ringa, mejla eller chatta. Du behöver inte säga vem du är och det är kostnadsfritt för barn och ungdomar upp till år.

Vi har tyvärr lite tekniska problem ibland med chatten. BRIS för vuxna om barn. Avbryts din chatt eller om det inte går att skicka meddelanden så ber vi dig att försöka igen. Vi arbetar för att lösa problemet.


För att chatta behöver du fylla i ett chattnamn. Killfrågor chatt , mejl. Om du är utsatt för brott.


Dock rekommenderar vi ändå att stänga av chatten vid online-spel om du är det minsta osäker på vilka typer av spelare som befinner sig på samma server ditt barn spelar på.

Ge fler barn möjlighet att berätta i jul. Köp ett gåvobevis eller skänk en gåva så är du med och håller Bris telefon, chatt och mejl öppen. Tillsammans med dig gör vi julen ljusare och tryggare för alla barn. Här hittar du stöd och information kring frågor som rör barn. Vi har öppet vardagar kl 9-12.


Undermeny för Projektet Lyssna. Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. En vän för livet, en flört eller en nätkompis är bara ett klick bort. Bli medlem – om du vill.


Kolla på dina favoritprogram på SVT Barn. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Jag har lagt ner kik för majoriteten visade sig ha en lilla frugan hemma, oavsett vad de påstod själva vilket imo är ganska iq-befriat. Klart de väljer en teknik som underlättar för dem att va anonyma och ljuga utan att bli påkomna. Kul att du bekräftade min tes.


Ytterligare poäng om barnet konstruerat ett liknade problemlösande tal, osv.

Detta kan med fördel användas för alla barn. Men på ett sätt så förstår barnet vad läraren är ute efter - men som sagt detta fungerar bar på tävlingsinriktade, poängsamlande barn. För en del barn kan det vara bra att få prata med andra vuxna, till exempel någon vän till er vuxna som barnet känner förtroende för. Eftersom barn ofta är lojala med sina föräldrar är det lättare om du som förälder talar om för barnet att det är okej att prata med andra om separationen.


För dig som är barn eller ungdom Du som har kontakt med socialtjänst eller sjukvår eller bor på elevhem, har rätt att kontakta oss för att få information om dina rättigheter. Du har rätt till god vård och omsorg. Oavsett om barnen har ett eget rum eller en hörna i lägenheten är det roligt att inreda men något som passar dem – inredning som är inspirerande för barnen och barnmöbler i rätt storlek. I vår inredningsbutik för barnrummet hittar du stolar, bor belysning, förvaring, tapeter, ja allt du kan tänka dig! Nyhetsprogram för barn och unga.


Programledare: Aida Pourshahidi och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg