måndag 30 mars 2015

Köpenhamn shopping

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Ständigt lika populära New York. Boka flyg- och hotellpaket här. Vi förhandlar så att du slipper.


Det finns en livsmedelsbutik i källaren som ryktas att erbjuda ett fint urval av viner och ostar.

Gå loss bland exklusiva modemärken och dansk design eller fynda second hand på stans många loppmarknader. Här är bästa tipsen för att shoppa dansk design. Danmark är kända för sin snygga design på både kläder och möbler.


Allt från lyxaffärer till gatumusikanter hittar man här. Den som är intresserad av mode, formgivning och design har möjligheten att ta del av deras danska historia på olika museer runt om i staden. Det är stämningen som kommer att fånga dig till slut. Men det finns två områden förutom Ströget jag vill tipsa om.


Trodde inte att det skulle vara en SÅ härlig stad?

Människor, byggnaderna, butikerna och restaurangerna är så himla snygga. Se det store udvalg og få gode priser på parfume, makeup, spiritus, delikatesser og meget mere i TAX FREE-butikken. Forudbestil online her og spar tid i. En sprudlande promenadvänlig stad med vacker arkitektur, många gröna parker och alltid nära till vatten. Här bubblar också restaurangscenen. Det som förr bara var hem åt röd pölse, smörrebröd och storstark är numer en gastrodestination av rang.


Den danska huvudstaden erbjuder högklassig shopping , snygga invånare, bra promenadstråk och genuina kvarter. Staden är som en blandning av Paris, Berlin och Stockholm, alltså sjukt bra. Här kommer mina bästa tips till.


Ett enormt utbud av nöje, kultur och shopping gör att man kan ha kul hur länge som helst! Njut av den kontinentala atmosfären, besök klassiska turistmål som Tivoli och Zoo. Härliga franska viner. Baron de Baussac, Carignan Vieilles Vignes: Ett smakrikt och kraftfullt vin från vinstockar som är år gamla. Köpenhamn är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål.


I huvudstaden finns både det traditionella shoppingutbudet och unik design. Ströget har länge varit stadens mest kända shoppinggata. Gågatan Strøget kan erbjuda många butiker, alltifrån stora gallerier till mindre pittoreska butiker.

Här finns något för alla, oavsett tjockleken på din plånbok. Det är lätt att spendera hela dagar med att gå runt och titta i olika butiker. Förutom loppmarknader finns det även gott om små butiker som säljer antika prylar och second-hand. För den som har tid att leta är chanserna för fynd stora.


Den törstiga leder vi till en parallellgata till Ströget, nämligen Læderstræde och den fenomenala butiken Barley Wine som säljer öl från hela världen. Butiken specialiserar sig på specialmärken från stora öl- och vin-tillverkare, samt mindre märken. I området Pisserenden nära Ströget, finns gott om second hand-butiker.


Ofta kallas kläderna för vintage, av god årgång. De är snäppet bättre, och dyrare, än vanliga secondhand-kläder. Hit åker vi svenskar gärna för några dagar med shopping , nöje och smörrebröd.


Vi ger dig de bästa tipsen om var du ska leta hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg