tisdag 24 mars 2015

Phu quoc reseguide

Vi förhandlar så att du slipper. Lågpriser på hotell i Phu Quoc. Om du är intresserad av den vietnamesiska historian, då är Phu Quoc Prison en plats för dig. Det gamla fängelset på Phu Quoc är en hemsk påminnelse om landets turbulenta historia.


I detta fängelse så hölls mer än 40.

Phu Quoc har ett brett utbud av hotell i olika prisklasser, allt från enkla bungalows till lyxiga hotellkomplex. Något man bör tänka på när man väljer boende är att Phu Quoc är en relativt stor ö vilket gör att det blir mycket restid om man behöver ta sig till och från hotellet till olika utflykter och stränder. Phu quoc är med i funderingarna men vi börjar dra öronen åt oss pga att vi läser till och från att det är väldigt skräpigt där. Phu Quoc har de senaste åren förvandlats till en av Sydostasiens mest populära destinationer, inte minst bland Skandinaver, som längtar efter sol och värme under vinterhalvåret.


Här nedan har jag samlat ihop mina bästa Phu Quoc tips, inklusive hotell, sevärdheter, restauranger, stränder, hur man tar sig runt m. Precis som Thailand var förr, brukar man säga. Inte minst är den lilla paradisön Phu Quoc på ropet. Med direktflyg dit blir charterresan plötsligt lite behagligare.

Vår nya reseguide innehåller 1tips till Phu Quoc … men också till Vietnams övriga strandhäng för den som åker på egen hand. Det här är en paradisö där du finner rena, vita sandstränder, kristallklart vatten och tät, tropisk djungel. Phu Quoc är täckt av skog och vegetation, och har därför en stor djungelvärld du kan förvilla dig i. Phu Quôc var däremot så gott som skonat från strider och användes som tillflyktsort för slutkörda US-soldater. Idag är Phu Quôc ett paradis för slutkörda, överarbetade västerlänningar.


En tillflyktsort för dem som inte vill leka packad sill på stranden, hamna i turistfällor eller bryr sig om hålligång på kvällarna. Med Vietnams vackraste stränder, fin djungel och kanske landets färskaste fisk- och skaldjur är paradisön Phu Quoc ett fantastiskt. Hej, jag undrar lite över prisbilden på Phu Quoc.


Jag ska åka en veckans charter (hotell inkl frukost) med dottern för att bara slappa, bada och bygga sandslott :) Hur mycket fickpengar behöver jag ha med? Med motorcykel på skumpiga vägar, till fots och med kajak längs den fridfulla floden Cua Can. Det är vackert och fridfullt och ett bra sätt att se och uppleva den skyddade regnskogen och de olika ekosystemen.


Vietnams största ö Phu Quoc är ett tropiskt paradis med regnskog, fiskebyar och långa vita stränder. Hos oss på TUI kan du resa till Phu Quoc med bekvämt charterflyg – en toppmodern Dreamliner som flyger nonstop från Stockholm på cirka timmar. I år började arrangören TUI med direktcharter till Phu Quoc. Nästa vinter tar Ving upp kampen om turisterna som vill flyga nonstop till den vietnamesiska ön.


Sug i dig sol och vietnamesisk kultur på ön Phu Quoc där vit sand och tropiskt vatten lockar besökare från hela världen. De populäraste aktiviteterna är snorkling, dykning och fiske, även om du också kan åka jetski, segla och fiska bläckfisk.

Besök den morgontidiga marknaden Duong Dong om du vill ha en autentisk lokal upplevelse. Långa och vackra stränder med en ljummen bris som blåser in från ett turkosblått hav. Snart väntar wokade pilgrimsmusslor och en kall öl i solnedgången. Vietnams paradis-ö Phu Quoc är en tropisk idyll, en exotisk oas och en pärla bland Asiens många resmål.


Please rest assured that we have forwarded your constructive comments to Manager. At Saigon Phu Quoc Resort and Spa , we strive to continuously improve the quality of service every time by time. One again, thank you very much and we look forward to welcoming you back to Sai Gon Phu Quoc resort and spa.


Den största delen av Phu Quoc är naturreservat och naturen är grönskande med höga berg och kritvita stränder längs kusterna. Trots att fler och fler turister upptäcker ön för varje år så kan du fortfarande hitta en alldeles egen plats längs de underbara stränderna. Total avkoppling Tillvaron på Phu Quoc är rofylld och tillbakalutad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg