tisdag 24 mars 2015

Farang avsnitt

På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom.


Efter ett uppmärksammat bankrån lämnas Rickar som spelas av Ola Rapace, utan valmöjligheter. Han tvingas fly Sverige och överge sin familj för att börja om på andra sidan jorden. Created by Malin Lagerlöf, Stefan Thunberg. With Ola Rapace, Louise Nyvall, Sahajak Boonthanakit, Gerhard Hoberstorfer. Former criminal Rickard has vanished.


Totalt blir det åtta avsnitt med Rickard och Thyra i Thailand. Ola Rapace är på topp och med sina blott åtta avsnitt känns serien varken för långdragen eller utspädd. Läs mer här och prova C More gratis i två veckor - utan bindningstid!


En historia om tillit, svek och en far och dotters väg tillbaka till varandra genom ett kriminellt skuggland på Thailands bakgator. Med Ola Rapace och Louise Nyvall i huvudrollerna. Nu är det dags för TVatt sända de åtta avsnitten.


Farang är en thrillerserie som känns i magen. Han har tidigare bland annat gjort ”Tjockare än vatten” och ”Tusenbröder”, en serie där även Ola Rapace finns med. Nu kommer alla åtta avsnitten till TVoch TVPlay.


Här hittar du roliga komediserier, spännande thrillers och romantiska kostymdraman. Tio år efter hans försvinnande söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Hennes närvaro blir en väg ur isoleringen, men innebär också en risk för upptäckt, och snart är både Rickard och Thyra i fara.


Thyras avslöjande av Rickards riktiga identitet har tillfälligt räddat Rickards liv. Efter att ha fått ut sin dotter ur fängelset hoppas Rickard att alla problem är ur världen och att hon ska återvända till Sverige, men då. Nu gäller det för Thyra att snabbt få ut honom ur hans. Rickard tvingas ännu en gång ljuga för Thyra för att sätta henne i säkerhet. Själv blir han överlistad av Pranée som vill använda honom.


Farang: Avsnitt Svenske Rickard lever ett tillbakadraget liv i halvkriminella kretsar i Thailand. En dag dyker hans dotter Thyra, som han inte sett på tio år, plötsligt upp och vänder upp och ner på hela hans tillvaro. Såg alla avsnitt igår och det utan att ha tråkigt så det var viss spänning, så jag ger den stycken bahts-knivar av 5. En ev säsong kan knappast utspela sig i thai, finns ju inget relevant kvar där att göra, nästan alla dog ju, däremot så fanns det ju många miljoner skäl att fortsätta serien i Sverige, men då är ju namnet på serien lite konstig. Se de bästa serierna på TVPlay.


Streama direkt i din TV, mobil eller surfplatta. Visst, ett första steg mot ett slags komplicerad och bräcklig lycka skulle gå att acceptera, men Malin Lagerlöfs och Stefan Thunbergs berättelse har efter fyra avsnitt för mycket skinn på näsan för att en perfekt solbränna skulle kännas logisk och följa handlingens röda tråd. Jag uppskattar också ambitionen att visa den skitigare sidan av svenska folkets mesta semesterparadis. Ola Rapaces spelar Rickard som valde att lämna sin familj och fly landet efter ett uppmärksammat bankrån. Merparten av serien är inspelad på plats i Phuket.


Serien har premiär på C More den mars och visas i åtta avsnitt. I rollistan: Ola Rapace, Louise Nyvall, Yayaying Rhatha Phongam, Anna Bjelkeru Gerhard Hoberstorfer, Lo Kauppi, Jacques Karlberg med flera. Har inte hört något om Grey’s än heller, tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg