tisdag 29 november 2016

Ullbyxor dam

Kläder online - Nyheter varje dag. Exklusiva Märken Online. Fleece- och ullbyxor är till för att bäras under och efter aktivitet, året om. Välj reafavoriterna idag!


De fungerar som ett värmande lager under skidbyxorna och är det skönaste du kan dra på dig efter en mörbultande surfsession.

Ullbyxorna är ett naturligt förstärkningsplagg som isolerar även om de blir blöta. Dam Herr Barn Jag har haft möjlighet att läsa och jag förstår Sekretess- och cookiepolicyn och jag samtycker till att ta emot personanpassad kommersiell kommunikation från ZARA via e-post. De är lätta att packa ner och packa upp under alla typer av utomhusaktiviteter.


Här har du möjlighet att skämma bort dig själv med exklusiva ullunderkläder till vardagsbruk. Mjuka och snygga ullkläder i 1 merinoull. Ullkläder dam Ull är ett fantastiskt material som värmer på ett naturligt sätt.


Våra ullkläder är mjuka och behagliga eftersom vi är noga med att sortera ut den finaste ullen till dessa. Våra ullbyxor är gjorda av en mycket fin och mjuk ull som lämpar sig perfekt för byxor.

Ullfiberns krusighet binder stora mängder luft och ger god isolation. Luften mellan fibrerna minskar värmeöverföringen i materialet och har därmed en isolerande effekt mot kyla. Lindex erbjuder ett stort utbud av byxor till dam för alla oavsett storlek och passform. När du hittat rätt bland någon av våra namngivna passformar kan du enkelt fortsätta handla samma oavsett vilken typ av byxor du hittar.


Passformen är densamma, smart va? Hitta dina favoritbyxor på Lindex. Kofta, cardigans, v-ring eller tunnare blusar. Allt kan tillverkas i ull och merinoull.


Allt från snygga eleganta modeplagg till robusta, naturliga tjockollar. Upptäck de senaste trenderna inom dambyxor. Elegant, skinny, palazzo och säckiga byxor, chinos och leggings. FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 3kr OCH FRIA RETURER. MQ erbjuder bland annat Lee.


Fri frakt till butik 1-dagars leveranstid dagars öppet köp. Efter att ha sålt byxor i mer än trettio år, vet vi att varje kunds figur är unik. Hör av dig till oss om du önskar personliga råd och assistans.

Här finns byxor online för dam som till exempel mjukisbyxor, tights, leggings och regnbyxor från bland annat Adidas, Nike och Puma. Vi har ett stort utbud att välja från. Committed Collection Tyg i återvunnen ullblandning Hög midja Pincett Detalj Asymmetrisk stängning Slinga med knapp i midjan Två fickor på sidorna Två fickor med. Brett urval av ulltrosor, shorts och långkalsonger i ull för damer. Tillverkade i härligt mjuk merinoull utan kliande hår.


Färgade i Danmark, tillverkade i Europa. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! Vær bland de första som får veta allt roligt som händer här hos oss! Dessutom får du också en massa härlig inspirasjon til din inkorg. Byxor är modets bas och vi har modellerna som gör din garderob komplett.


Moderna klassiker, sportigt casual och trendiga nyckelplagg – välj nya, välsittande byxor för alla tillfällen. Inspireras av säsongens blazers för darandiga, mönstrade, enfärgade, vita, svarta och blå club blazers, blazers och damkavajer i tweed och bomull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg