fredag 18 november 2016

Att tänka på inför bröllop

Spika er bröllopsbudget – att veta hur mycket pengar man har att röra sig med är avgörande för all fortsatt planering. Bestäm hur ni vill ha ert bröllop – sätt ett tema, kom överens om antalet gäster, var bröllopet ska äga rum, vem som ska viga er, meny, underhållning, dekorationer etc. Barn eller inte på bröllop är en fråga som många brudpar ställs inför.


Men tänk på att det inte finns några rätt eller fel, det är er stora dag och ni bestämmer själva precis hur den ska se ut. Var tydliga redan på inbjudningskortet.

Viktiga saker att tänka på inför bröllopet - Reklamsamarbete med Enklare. När man tänker bröllopsplanering så tänker många främst på roliga detaljer så som att hitta den perfekta brudklänningen, välja dekorationer eller anordna vinkvällar för att hitta det bästa vinet till bröllopsmiddagen. Tänk på att prova alla kläder i förväg för att se om några justeringar behövs och för att öva på exempelvis snörningen i brudklänningen.


DIN BÄSTA VÄNS BRÖLLOP Din bästa vän ska gifta sig och du vill göra allt för att det ska bli en så lyckad dag som möjligt. Så här överraskar du på bästa sätt. GÄST PÅ BRÖLLOP - FRÅGA I FORUMET Fråga andra och få tips om hur det är att vara gäst på bröllop , vad man ska tänka på.


Att tänka på inför bröllopet Andas ut och låt den erfarna personalen sköta allt praktiskt ner på detaljnivå. Vi hjälper Er med allt från planering till genomförande och har stor erfarenhet av både stora och små tillställningar.

Bröllopskoordinatorn kan skräddarsy hela ert bröllop eller bara hjälpa till med det mest tidskrävande planeringsarbetet alternativt fungera som bollplank och problemlösare. Låt er inspireras Bra tips inför bröllopet får man förstås genom att läsa bröllopstidningar eller att surfa på internet, besöka mässor och bröllopsbutiker. Läs igenom vår planering och checklista över när de olika förberedelserna som behöver göras för ett lyckat bröllop.


Planeringen är grundad på att man har ett år på sig att utföra uppgifterna. Har man kortare tid får man självklart utföra de första uppgifterna under en kortare tid. När man planerar ett bröllop är det många saker att hålla koll på och det är väldigt svårt att tänka på precis allt.


Risken för att något inte riktigt går som man planerat kan ibland vara relativt stor. Speciellt ifall du inte är ute i god tid med planeringen och inte är väl påläst. Ekonomi, testamente och äganderätt kan kännas jobbigt att diskutera.


Men att ha allt klart inför eventuella händelser i framtiden är enbart av godo och ni kan därefter istället fokusera helt och hållet på ert bröllop och er framtid tillsammans. Vi erbjuder dig en checklista, som du kan återkomma till för att du ska kunna hålla koll på allt och få ditt bröllop så fantastiskt som det bara går. Saker att tänka på direkt. Det finns saker som man måste ta tag i nästan direkt efter man bestämt att man ska gifta sig och efter datumet är satt.


Tänk på att det är viktigare att försöka hitta det innehåll som känns personligt och genuint i dina löften, än att sträva efter att bli nästa stora poet. Att berätta om stunden då du föll för din partner kan vara mer äkta än en välkänd dikt. Bröllop kan bli en kostsam historia och det är lätt att gå över budgetgränsen i stundens hetta.


Men det finns sätt att spara pengar på vissa saker kring bröllopet så att du kan lägga pengarna på de saker som verkligen är viktigt för dig och din partner.

Grattis, ni ska gifta er! Förutom att vara överlycklig är du säkert ganska överväldigad över allt som har med det kommande bröllopet att göra. Men, ingen idé att stressa upp dig!


Här är tips du kan ta med dig när du sätter på dig planerarbyxorna, alla från namnkunniga personer med stor erfarenhet från bröllopsbranschen. Denna gång handlar det om vad ni bör tänka på vecka innan och fram till er stora dag. Vi bifogar även bilden med vår checklista som ni lätt kan använda och kontrollera allt ni gjort.


Detta inlägg handlar om vad ni bör tänka på 2-månader innan bröllopet. Som ni säkert har märkt så är det mycket att tänka på inför er stora dag, vi hoppas att dessa checklistor kan hjälpa er på. Trots att det kommer att vara ett litet bröllop vill jag att det mesta ska vara genomtänkt.


Eller kanske ni hellre vill ha ett litet intimt bröllop med era vänner och familjer. Det går bra vilket ni än väljer. Nedan följer en del tips på vad som är viktigt att tänka på för det blivande brudparet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg