onsdag 23 november 2016

Logistikmässa

Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Starta dagen med en god frukost och att nätverka med branschkollegor. Nätverksfrukosten avslutas med en föreläsning av Fredrik Reinfeldt. Kistamässan ligger mitt i nordens Silicon Valley, Kista Science City i Stockholm.


På jakt efter de senaste trenderna inom supply chain management och logistik? Skriker ditt företag efter nya lösningar?

Vi har samlat sju av de populäraste. Vi bjuder in till intressanta seminarium för att du skall kunna fördjupa dig kring de möjligheter som finns att förbättra konkurrenskraften genom effektivare. Februari Nodmöte Dalarna. Karlshamns Hamn på Europas största Logistikmässa Karlshamns hamn har ställt ut på TransportLogistic i München, Europas största mötesplattform för Logistik med besökare från hela världen.


I montern presenterades hamnen idag och hur den planeras att växa vidare de närmaste åren. Med mässorna vill Easyfairs “bygga vidare på den växande integrationen mellan processerna inom förpackning och intralogistik”. Men Sverige blir inte bara en logistikmässa rikare, i och med Easyfairs beslut.


Samtidigt försvinner den tidigare mässan Logistics and distribution, som senast gick av stapeln i Stockholm i början av oktober. Arnaud Istas, group head of product development, på Easyfairs beskriver den nya mässans inriktning.

Redo för omvälvande upplevelser? Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser. Här kan du djupdyka i det som är viktigt på.


I onsdags dansade eleverna på Alléskolan ut till sommarlovet, utom tre elever från restaurangprogrammet. De är på uppdrag i München där de tar hand om cateringen för Göteborgs hamns monter under världens största transport- och logistikmässa. EAB är ett familjeföretag med verksamhet inom tre områden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader.


Baserade i Smålandsstenar - med hela världen som marknad! Sveriges största guide över mässor och konferenser för privatpersoner och företag som letar efter en mässa eller konferens att besöka eller delta på. LogiMAT, the International Trade Fair for Intralogistics Solutions and Process Management , sets new standards as the biggest annual intralogistics exhibition in Europe. This is the leading international trade fair that provides a comprehensive market overview and competent knowledge-transfer. Vi kommer ställa ut flertalet maskiner på mässan och det.


Malmömässan är en modern mötesanläggning som ligger i hjärtat av Greater Copenhagen. Idag en helt fantastisk plats för konserter, mässor, show och events. Välkommen till händelsernas centrum. Till oss kommer människor från hela världen för att. Gruvbolaget Dundee Precious Metals, med verksamhet i Namibia och Bulgarien, har förlängt pågående ramavtal med.


Fantastic views, fancy cocktails and food made with love and dedication. Messe München är en välkänd mötesplats för många branscher.

Det ska bli kul, ämnena och talarna är jätteintressanta. Hos AJ Solutions är du som kund alltid i fokus. Klicka vidare för att lära känna några av våra kunder - och låt dig inspireras av inredning för kontor, skola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg