onsdag 23 november 2016

Mallorca sevärdheter

Gör resan till Mallorca oförglömlig. Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Få ut det mesta av din sightseeing!


Vi förhandlar så att du slipper.

Här är klassiska tips att göra på Mallorca. Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Mallorca har verkligen en sevärdhet för alla smaker och intressen. Sevärdheter på Mallorca. Människor har bott på Mallorca i alla tider och det finns gott om lämningar från både bronsåldern, romartiden och morernas tid fram till nutid.


För dig som är sportintresserad kan du se öns fotbollslag Real Mallorca spela en match på hemmaarenan Son Moix. Oavsett vad du har för intressen erbjuder Mallorca ett stort antal sevärdheter och för dig som vill få ut det mesta av din resa är det lätt att hyra en bil och ta sig runt på egen hand.

Det finns massvis av sevärdheter på Mallorca , både naturliga och sevärdheter skapade av människan. Jag och Christine var där i somras och insåg ganska snabbt att det var ett resmål som bjöd på så mycket mer än bara sol och bad. På Mallorca finns något för alla, även om det låter klyschigt. Ska du resa till Mallorca ? Jag har varit på Mallorca flera gånger och här har jag samlat mina bästa tips på hotell, restauranger, hur man tar sig runt, sevärdheter och stränder.


Du kan också se kort fakta och annat som kan vara bra att veta innan man reser till Mallis! Här får du veta allt om stränder, byar, sevärdheter och mat på Mallorca. Mallorca är en av Spaniens populäraste semesterdestinationer.


Hittills har man registrerat närmare 4. Cuevas del Drach (drakgrottorna) är en av Mallorcas mest besökta och fascinerande turistattraktioner. Grottorna ligger i Porto Cristo på sydöstra Mallorca. Palma är en stad med internationell puls, trendiga matställen, bra shopping, kultur, sevärdheter och sol och bad. Palma passar både för charter och weekend.


Reseguide till Mallorca. Vilka är Mallorcas bästa sevärdheter ?

Vi har skräddarsytt en lista över Mallorcas topp sevärdheter för dig som planerar en resa till denna älskade ö, och som inte vill gå miste om höjdpunkterna. För vem vill väl lämna Mallorca utan att ha bockat av La Seu, Drakgrottorna och Chopinmuseet. Varje ort på Mallorca har ett utbud av intressanta sevärdheter , även om de nyare charterdestinationerna kanske inte har något överflöd av saker att se.


Några särskilt intressanta orter är Pollença, Sóller, Manacor och Valldemossa. Ett tips är att hyra bil och utforska ön på egen hand. Palma de Mallorca i synnerhet (öns huvudstad) är den plats som innehar det största antalet av dem alla.


Med majoriteten av sevärdheter som ligger alldeles i närheten av öns viktigaste stränder och semesterorter. Här följer de mest intressanta sevärdheter som finns på Mallorca. Nyheter och bra att veta om Spanien från omspanien. Tips, guide och råd till regioner som Kantabrien, Katalonien, Comunidad de Madrid.


Om du reser till Mallorca i juli och augusti bör du boka boende i förväg eller kontakta en resebyrå i Palma eller på flygplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg