onsdag 23 november 2016

Butiker med klarna konto

Implementeer gespreid of achteraf betalen op je site met de Mollie Klarna betaaloplossing. Mollie biedt een Veilige, maar toch Simpele Oplossing voor al je Betaalverkeer. Sammanfattning kring Klarna och om butiker med Klarna.


Om du köpt via Klarna tidigare så vet du kanske redan om hur pass smidiga och enkla det är att köpa via Klarna och deras betalningsmetod är en favorit bland många näthandlare både ifrån kundernas perspektiv och för e-handlarens. Du kan samla köp från ett stort antal butiker som samarbetar med Klarna på ett och samma konto. De mest smoootha butikerna i Sverige låter dig betala med Klarna.

Kolla in var du kan betala online eller i butik. Glöm inte att med Klarnakortet. Det stora problemet med Klarna Du tvingas välja andra butiker som kanske har sämre utbud och priser. I och med att så många butiker samarbetar med Klarna så kan man även tvingas välja en annan produkt man tänkt sig, till ett högre pris.


Genom denna guide har vi som mål att underlätta för dig som vill handla utan Klarna. Har du handlat i flera olika butiker med Klarna konto samlas dina köp på en och samma faktura. Flexibelt – Sänka månadsbeloppet För att göra det betalar du bara in ett lägre belopp. När man plockat ihop sina varor i varukorgen så anger man i kassan att man vill använda sig av Klarna för att betala för köpet.


Svensk Handel har tillsammans med Klarna tagit fram en ny lösning som innebär att du som handlare och medlem i Svensk Handel får möjlighet att erbjuda dina kunder en smidigare köpupplevelse i fysisk butik.

Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. I samarbete med Klarna erbjuder vi delbetalning på f. Det är enkelt att ansöka när du handlar i vår webbshop. Ansökan genomförs direkt i kassan. You can change the language in your profile settings after login.


Börja med att anmäla dig till betalning med Klarna. När du har ett avtal med dem kan du mata in dina uppgifter i din e- butik och börja använda deras tjänster. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Vilka betalsätt som erbjuds dig kan variera från butik till butik , men också beroende på vår kreditbedömning.


Betala hela beloppet så får du inga extra kostnader. Väljer du att inte betala hela beloppet och betalar minst det minsta beloppet på fakturan går du in på delbetalning. Den gällande årsräntan är 1 vilket motsvarar en effektiv ränta om 2. Klarna Konto är i princip det samma som att välja Klarna delbetaling. Antalet delbetalningar är stycken och varje delbelopp är 9kr.


Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Delbetalning via Klarna konto. Du kan även välja att delbetala i din egen takt med Klarna konto.

Bli inspirera få erbjudanden och skapa din egen önskelista. Alla butiker online på ett och samma ställe. Och behöver du returnera en vara så gör du även det enkelt i appen.


Nu kan du shoppa från alla dina favoritbutiker och betala med Klarna även från butiker som inte är anslutna till oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg